Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

buahahaha
+1
  • Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Uh, sad pogledah malo Utisak. Olja se nalupetala za medalju.

privatni časovi splitovani na društvo.ako sam nešto propustio, prijavljujte

Utisak Nedelje definitivno vredi mnogo vise nego 5k mesecno.

Edited by odmor

Koliko je zaista zadužen Beograd?IZVOR: B92Beograd -- Gosti "Utiska nedelje" u nedelju 8. decembra od 21 čas biće Dragan Đilas, bivši gradonačelnik Beograda, i Nebojša Čović, član Privremenog veća Beograda.

fuf, biće šaketanja.samo da podsetim đida na onu navijačku pesmu za zlu ne trebalo

Duel za mesto gradonacelnika Razbice ga Covic ko zveckuSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Jedan avatar govori više nego hiljadu reči.

Duel za mesto gradonacelnika Razbice ga Covic ko zveckuSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
:Hail:
Jedan avatar govori više nego hiljadu reči.
lepo primećeno.

To je sada nivo predsednika DS-a - da priča sa privremenim organom uprave u BGu. Lepo su mu oborili vrednost....

Ma ne, to dva privrednika i košarkaška "radnika" diskutuju.

Živo me zanima hoće li se cigani pokoškati oko zvezde večeras. Inače, tipujem da će dr Čović biti manji od makovog zrna, uvek je sisa protiv ljudi koji su ipak neko i nešto, svoje frustracije uvek istresa na slabijima. A i verujem da Đido dosta zna o njemu.

Covic ostro na startu. Olja pocrvenela na tren...

Ima neka seksualna tenzija izmedju Čovare i Olje. Ajaooj, koliko je ovaj Djilas sav namrgodjen i neprijatan čovek. I nikakav predsednik stranke u opoziciji.