hattori Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ako nista, saznali smo barem sledece:-nevidljivi postoji-asrpskog je porekla-diplomata je i podrzava srbiju glede kosova-poseduje privatnu firmu koja investira u srbiju -sastaje se sa vojom na ulici <_<
bios Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 ^ nevidljivi investitorzapazio sam još i vučićevo šlihtanje penzionerima u predlozimaotprilike: "Vaša generacija je mnogo više ostavila iza sebe nego mi"
Dankan Ajdaho Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 pazi, vrednica reko da ustaje oko 7am a radi do kasna, 9pm ."Kako ste uspeli da napravite toliko gluposti danas?""Rano sam ustao."
Mocking Bird Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Đilas je konačno sebe nazvao pravim imenom - elementarnom nepogodom... Umesto vesti iz Zimbabvea uskoro ćemo imati "topli dah sa Senjaka".
Weenie Pooh Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Đilas je konačno sebe nazvao pravim imenom - elementarnom nepogodom...Tajfun, hebote. Tu je super kako su mu se svi u studiju smejali u lice osim Popovića, potvrđeno operisanog od smisla za humor.
melankolic Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ... nesreća je u tome što na kraju vučić ispada pristojan :(Pogotovo kad obeća da će legalizovati sve prethodno izgrađene nelegalne objekte. To mu, radikalski, znači da ćete uživati u nepreglednom prostranstvu kuća po njivama, bez struje, vode i kanalizacije, trafike na svakim 5 metara i tom sl.Nešto je BS pričala o toj "pristojnosti", gde oni koji to rade na našoj političkoj sceni uglavnom to koriste da bi izbacili neviđenu količinu đubreta iz svojih usta.
Кристофер Лумумбо Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Biljanu treba da je sramota sto se nije izjasnila o grafitima, kada je ocito da cela javnost tu akciju povezuje sa LDPom. Cim se nije izjasnila, znaci da to odobrava. BS podrzava saranje beograda. UA!!!
ikily Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Biljana se ponaša kao napržena tinejdžerka, koja se kandidovala za đački parlament.
slepa živana Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Pogotovo kad obeća da će legalizovati sve prethodno izgrađene nelegalne objekte. To mu, radikalski, znači da ćete uživati u nepreglednom prostranstvu kuća po njivama, bez struje, vode i kanalizacije, trafike na svakim 5 metara i tom sl.Nešto je BS pričala o toj "pristojnosti", gde oni koji to rade na našoj političkoj sceni uglavnom to koriste da bi izbacili neviđenu količinu đubreta iz svojih usta.slažem se sa tobom, zato sam i napisala da je to nesreća, ali nisam komentarisala njihove političke platforme nego kulturu dijaloga, komunikacije...
Mp40 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Biljanu treba da je sramota sto se nije izjasnila o grafitima, kada je ocito da cela javnost tu akciju povezuje sa LDPom. Cim se nije izjasnila, znaci da to odobrava. BS podrzava saranje beograda. UA!!! Ja sam mislio da ti nemas taj penzionerski mentalitet. Kad neko vice, taj je los. Kad neko pise po zidu, taj je vandal...Sta fali tim grafitima osim sto su streberski? Treba da pise Djilas Govno i Djilas Pizda. Bila bi super fora da neko ide da ispravlja to.
Filipenko Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Meni je bedak što se nije puno govorilo o zločinačkom udruženju protiv koga je LDP nedavno podneo tužbe.
Кристофер Лумумбо Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ja sam mislio da ti nemas taj penzionerski mentalitet. Kad neko vice, taj je los. Kad neko pise po zidu, taj je vandal...Sta fali tim grafitima osim sto su streberski? Treba da pise Djilas Govno i Djilas Pizda. Bila bi super fora da neko ide da ispravlja to.Bio sam ironican
mraki Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Niko nije ni rekao da ce biti duel.Ovako je bilo i pred zadnje izbore, najpre Nikolic, pa onda Tadic...
Recommended Posts