Аврам Гојић Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ja nisam shvatio da je kritikovao Radulovića, već da ga je branio. Čuo sam tu izjavu, i nije mi izgledala kao najava uklanjanja, niti išta slično, nego opet kao pokušaj da PPV zaradi i koji ekstra poen - Radulović je ekspert, i on zna šta je najbolje, ali PPV je pre svega čovek...+1 molim forumase da ne padaju na good cop bad cop priče.
Sestre Bronte Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 e izvinjavam se onda na iznosenju dezinformacija, nisam imao strpljenja da gledam sa paznjom, bio sam sa gildom na questu, brazilci su krivi
Filipenko Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Utisak nedelje, 17. novembar - Šta je nekulturno u srpskoj kulturi?Gosti emisije:Andrej Fajgelj - direktor Kulturnog centra Novi Sad Vladimir Arsenijević - pisacBranislav Dimitrijević - istoričar umetnostiSpasoje Ž. Milovanović - teatrologAutorka Olja Bećković
Milosh76 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Gledanost: gosti ne slusaju jedan drugog, kamermani zaspali, reditelj pije desetu kafu da bi ostao budan.
gagorder Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 treba ukinuti ministarstvo kulture. treba u budžetu da se odvoji jedna simbolična sumica i da se na kašičicu deli registrovanim tzv. umetnicima na jednom niskom šalteru u ministarstvu finansija. kao metadon.
gagorder Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 jao majko mila, pa ovaj je ležerno retardiran.
levi Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Mislio sam da je greška davanje legitimiteta fašisti pozivanjem na nacionalnu televiziju,ali u stvari možda nije loša ideja pustiti Arsenijevića na njega. Leči živce
Turnbull Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Tek sad se uključeujem! (Večeras na sve kasnim <_< ), ajde da mi neko ukratko sumira!
nenad Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 haha, nije mu jasno kako je to sto je uradio cenzura. ovo kao dinkara u najboljim izdanjima.
gagorder Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 znate, ja sam se drznuo da doktoriram :isuse:na monpeljeu. to je kao sorbona.more mrš!kad neko kao argument u raspravi potegne sopstveni doktorat, ne mora više ništa da kaže.
Turnbull Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 +1000A kao da je doktorirao nuklearnu fiziku, barem, a ne nekakav trt-mrt etno-gusle-masmediologiju na balkanu.
gagorder Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 dajte mi petnaest minuta pred kamerama sa ovim upeglanim i garantujem da bi izgubio modžo, psovao, pljuvao i prešao na ti. ne nužno ovim redom. a ne bih glas podigla. to mi je primarni social skill, ostalo fulam.
gagorder Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 ma, možda imam previše samopouzdanja na osnovu toga što po pravilu ispizdim nacoše koji bi da se pajtaju sa drugom vrstom. ali pusti mene, nije to poenta, poenta je da bi neko ko to ume mogao lako da mu sastruže tu glosu, da mu strgne taj tanak sloj civilizovanosti.ne verujem u taj njegov kulturiška nastup, mislim da je ispod toga tuga i prostakluk. (evo ga, moli boga da se uvede meritokratija ).ne znam da li bi neko od prisutnih to mogao da izvuče iz njega, taj core.nego, je l se slažeš da treba da se ukine minkul?
Recommended Posts