Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Osećanje je prilično uzajamno, reklo bi se...

Posted

Najbolje paralelno čitati Vjericine tvitove.

Posted

Rado, Radule... Dugo je i trajalo.

Posted

A sad je već muka, zatvoriš oči i "Srbija na dobrom putu", bar tri citata u 5 minuta

Posted

Ja pa ja.ne čeka nas ništa lepo, bojim se. Nije daleko dan kad će nam sve propasti

Posted
Rado, Radule... Dugo je i trajalo.
Za nas sa jeftinijim ulaznicama, o cemu je rec?
Posted

Nema takta i razvijen senzibilitet za muke osiromašenog radnika preduzeća u restrukturiranju.Blizak mu je neoliberalizam koji jeste najbolji ali je neljucki™

Posted

Kakav glupan. Radule je njegova jedina realna sansa. Džabe mu savetnici kad nema cojones.

Posted

Prvi ministar posle dosta vremena za koga mi je palo na pamet da možda i nije skroz loš i oni hoće da ga skenjaju. Pa nije lepo.

Posted

Ja nisam shvatio da je kritikovao Radulovića, već da ga je branio. Čuo sam tu izjavu, i nije mi izgledala kao najava uklanjanja, niti išta slično, nego opet kao pokušaj da PPV zaradi i koji ekstra poen - Radulović je ekspert, i on zna šta je najbolje, ali PPV je pre svega čovek...

Posted

+1Radulovic preti otkazima a brizni PPV ce, koliko mu to malo uticaja sto ima -_-, braniti socijalni mir. Ne ide Radulovic nigde osim ako nesto kardinalno upropasti, npr da pomisli da je njegova ekonomska racunica preca od volje PPVa.