giuseppe Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Osećanje je prilično uzajamno, reklo bi se...
MayDay Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Najbolje paralelno čitati Vjericine tvitove.
giuseppe Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 A sad je već muka, zatvoriš oči i "Srbija na dobrom putu", bar tri citata u 5 minuta
giuseppe Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Jovana Gligorijevic @JovananaPrazne ulice, svi gledaju PPV-a, Radoš B. grize sopstveno dupe.
kapetanm Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Ja pa ja.ne čeka nas ništa lepo, bojim se. Nije daleko dan kad će nam sve propasti
Budja Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Rado, Radule... Dugo je i trajalo.Za nas sa jeftinijim ulaznicama, o cemu je rec?
bokki Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Nema takta i razvijen senzibilitet za muke osiromašenog radnika preduzeća u restrukturiranju.Blizak mu je neoliberalizam koji jeste najbolji ali je neljucki™
April Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Kakav glupan. Radule je njegova jedina realna sansa. Džabe mu savetnici kad nema cojones.
Sestre Bronte Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Prvi ministar posle dosta vremena za koga mi je palo na pamet da možda i nije skroz loš i oni hoće da ga skenjaju. Pa nije lepo.
Turnbull Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ja nisam shvatio da je kritikovao Radulovića, već da ga je branio. Čuo sam tu izjavu, i nije mi izgledala kao najava uklanjanja, niti išta slično, nego opet kao pokušaj da PPV zaradi i koji ekstra poen - Radulović je ekspert, i on zna šta je najbolje, ali PPV je pre svega čovek...
Prospero Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 +1Radulovic preti otkazima a brizni PPV ce, koliko mu to malo uticaja sto ima -_-, braniti socijalni mir. Ne ide Radulovic nigde osim ako nesto kardinalno upropasti, npr da pomisli da je njegova ekonomska racunica preca od volje PPVa.
Recommended Posts