Papovac Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 oprosti mi boze, ali mladja je ovom malcu jebo i oca i majku i sve po spisku i to ne jedared
bergasa19 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 nije mu jebao majku, nego se ponasa ko velja ilic.
dillinger Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Jebe Radulovića zbog štednje a SPS zbog javnih preduzeća. Nije bio ovako napaljen od ''kolektivnog ludila'' 2008.Ova zemlja nije rodila većeg populistu.
stoka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Dinkara je doveo 150 stranih kompanija u Srbiju ...
koksy Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 dinkara bio nezaustavljiv.samo mu daj prostora. a i ako mu ga ne daš, razgrnuće sve oko sebe i stvoriti ga.jedini za kojeg znam da mu je uspešno začepio gubicu bio je žarko korać pre dve-tri godine kad se direktno javio u "utisak" i rekao otprilike:"ako mlađa odmah ne prestane da mi podmeće, biću prinuđen da pogazim profesionalnu etiku i da javno objavim njegov psihološki profil".
Hella Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 (edited) problem je što je taj karton na koji se korać poziva izgoreo u ničim izazvanom požaru, tako da je ostala samo junačka riječ brkićeva. Posle 5. oktobra, kada je režim Slobodana Miloševića zamenjen režimom DOS-a, Mišković nije imao razloga za paniku. On se ranije osigurao, ubacujući svog sestrića Mlađana Dinkića, neuspešnog asistenta Ekonomskog fakulteta u Beogradu, u srpsku opoziciju. Tadašnji načelnik Državne bezbednosti Radomir Marković pravio je gospodinu Dinkiću alibi, stvarajući od njega opozicionog lidera.Mlađan Dinkić se ranije lečio na psihijatriji, u NPB "Laza Lazarević". Kada je premijer Zoran Đinđić naložio da se svi ministri i funkcioneri DOS-a pregledaju na VMA, Dinkić nije dobio uverenje da je sposoban za rad. Pao je na psihološkom testiranju i pregledu kod psihijatra. Njegov rođeni brat je retardirana osoba. Edited October 14, 2013 by Hella
April Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Miško je godinama finansirao Mlađine kampanje i kupovinu glasova po vukojebinama, ja prosto ne znam kad se dogodio taj razvod.
Аврам Гојић Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 apelujem na forumaše da ne citiraju Brkićev Tabloid, čak ni u šali.
Frank Pembleton Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 apelujem na forumaše da ne citiraju Brkićev Tabloid, čak ni u šali.+1Nije da me potresa, prosto peskočim, ali se bojim da u jednom trenutku to može biti stavljeno u kontekst kredibilnog izvora.Poslato sa WC šolje by BVK
Hella Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 nisam primetio da ti smeta kada neko citira enovine ili gardijen.
tangodelta Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Ovo je na nivou onoga da su se Tadić i Krstić u gimnaziji peglali u WC-u :)
koksy Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 samo da napomenem da mi je hella sjebo poentu.(za ovo brkićevo sranje nisam ni znao. a i kako bih, ja sam fin čovek.)
Miralem Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 dinkara bio nezaustavljiv.samo mu daj prostora. a i ako mu ga ne daš, razgrnuće sve oko sebe i stvoriti ga.jedini za kojeg znam da mu je uspešno začepio gubicu bio je žarko korać pre dve-tri godine kad se direktno javio u "utisak" i rekao otprilike:"ako mlađa odmah ne prestane da mi podmeće, biću prinuđen da pogazim profesionalnu etiku i da javno objavim njegov psihološki profil". degenerik vs psihopata
Recommended Posts