SNARC Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Grok?Da..pogledaj kad se okrene..isti nos koji ide u spic, pozamasni obraz i prasece oko..
bergasa19 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 (edited) saznao sam od zorane m. da je prinudna uprava bolja od demokratije i jos mnogo idiotizama. Edited September 29, 2013 by bergasa19
giuseppe Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 I dakle, ni reči o Prajdu u Utisku. Pošteno.
Dark Wader Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 A sada, SNS bot invasion!resistance is futile...
kud u maglu Simoviću Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 (edited) Eeeej pa ne vredjaj mi nasta'icu racunovodstva!išao si u I ekonomskua ona i đilasova bivša su išli u isti razred Edited September 29, 2013 by kud u maglu Simovicu
beatakeshi Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 I dakle, ni reči o Prajdu u Utisku. Pošteno.Više forumaša je to i predvidelo.
Singer Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 (klim)Da budem precizan ona bila neka halucinacija od zamene za mnogo ozbiljniju profesorku. Polugodiste, ne duze.Bila je hit jer se furala na neki, u to vreme, turbo folk stil a pokusavala da plasira neku gvozdenu strogocu.
Singer Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 a ona i đilasova bivša su išli u isti razred mali je ovo grad, moj Simovicu sto je u maglu krenuo :D
stoka Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Meni neprijatno da gledam njene balvaneNije valjda da nema forumaša kojeg ministarka seksualno ne uzbuđuje?
April Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Đilas dominira, plava nema pojmaTo jednostavno nije teško - nju su poslali ful nepripremljenu. Bilo je neprijatnournebesno kad je Olja B pitala u vezi plana za dalje funkcionisanje grada...niđe kadrova, niđe planaSNS je u totalnom kurcu. Šta tek nas čeka?
Filipenko Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Obzirom da nema drugih problema, Oljica je odlučila da se pozabavi karijerom svog drugara i napravi selebriti emisiju Kakva je danas slika Srbije u svetu? Šta je bivši predsednik sveta učinio za zemlju? Da li će SPS dobiti novog potpredsednika?Gosti emisije Utisak nedelje su:Vladimir Pavićević - docent na FPNVuk JeremićLjiljana Smajlović - glavna i odgovorna urednica Politike
beatakeshi Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Sa kog fakulteta najčešće dolaze profesori u "UN"?Šta je upisao sin voditeljke?
Lezilebovich Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Emisija o Vučini Jeremiću. Gosti Vladimir Pavićević, bivši predsednik sveta lično i Lj. Smajlovic
Turnbull Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Početak obećava. Nadam se da će Pavićević da omanda malog smrada. :)
Recommended Posts