September 29, 201311 yr Grok?Da..pogledaj kad se okrene..isti nos koji ide u spic, pozamasni obraz i prasece oko..
September 29, 201311 yr saznao sam od zorane m. da je prinudna uprava bolja od demokratije i jos mnogo idiotizama. Edited September 29, 201311 yr by bergasa19
September 29, 201311 yr Eeeej pa ne vredjaj mi nasta'icu racunovodstva!išao si u I ekonomskua ona i đilasova bivša su išli u isti razred Edited September 29, 201311 yr by kud u maglu Simovicu
September 29, 201311 yr I dakle, ni reči o Prajdu u Utisku. Pošteno.Više forumaša je to i predvidelo.
September 29, 201311 yr (klim)Da budem precizan ona bila neka halucinacija od zamene za mnogo ozbiljniju profesorku. Polugodiste, ne duze.Bila je hit jer se furala na neki, u to vreme, turbo folk stil a pokusavala da plasira neku gvozdenu strogocu.
September 29, 201311 yr a ona i đilasova bivša su išli u isti razred mali je ovo grad, moj Simovicu sto je u maglu krenuo :D
September 29, 201311 yr Meni neprijatno da gledam njene balvaneNije valjda da nema forumaša kojeg ministarka seksualno ne uzbuđuje?
September 30, 201311 yr Đilas dominira, plava nema pojmaTo jednostavno nije teško - nju su poslali ful nepripremljenu. Bilo je neprijatnournebesno kad je Olja B pitala u vezi plana za dalje funkcionisanje grada...niđe kadrova, niđe planaSNS je u totalnom kurcu. Šta tek nas čeka?
October 3, 201311 yr Obzirom da nema drugih problema, Oljica je odlučila da se pozabavi karijerom svog drugara i napravi selebriti emisiju Kakva je danas slika Srbije u svetu? Šta je bivši predsednik sveta učinio za zemlju? Da li će SPS dobiti novog potpredsednika?Gosti emisije Utisak nedelje su:Vladimir Pavićević - docent na FPNVuk JeremićLjiljana Smajlović - glavna i odgovorna urednica Politike
October 6, 201311 yr Emisija o Vučini Jeremiću. Gosti Vladimir Pavićević, bivši predsednik sveta lično i Lj. Smajlovic