Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Dragan Đilas - biviši gradonačelnikZorana Mihajlović - ministarka energetikeDejan Vuk Stanković - politički analitičarPoslato sa WC šolje by BVK

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Zorannah jebe Đilasa u zdrav mozak.

kad bi se zajebavali. utisak koji je ostavila je da sns bezi od izbora.

Meni ova blondi iz profila isti Dacic..

Analiticar moze da dremne bez problema.

ne gledam, ali taj komičar sa dva imena, kome bivši šef agencije za "javno mnjenje" baulja u zabeli, ima jedno od gorih pica fejs cufa na sceni

Meni ova blondi iz profila isti Dacic..
Grok?

A sta je bio onaj predlog kada se Borka i Pera prepiru? Kakve to veze ima sa snobizmom? Meni to vise kao neko sektasenje,onako uz pivo...

A sta je bio onaj predlog kada se Borka i Pera prepiru? Kakve to veze ima sa snobizmom? Meni to vise kao neko sektasenje,onako uz pivo...

Dean Muk Stanković :D

Ministarka mnogo nervozna, sva se zajapurila

Ima list da joj pozavide mnogi fudbaleri...

Đilas dominira, plava nema pojma

Meni neprijatno da gledam njene balvane

Eeeej pa ne vredjaj mi nasta'icu racunovodstva!