Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

a, ja bas htela da ti kazem da obavezno pogledas emisiju, pa nam objasnis hocemo li se, ili necemo sa ovim novim ministrima spasiti :-)evo ti link za stream malena...http://tvsvuda.vekto...izija/b92-uzivo
Vektor ne radi u inozemstvu. Hvala! :-)
http://b92s.net/tv/tv-b92.ogg.m3uotvoriš s vlc plejerom, ja upravo uspeo ali neću da gledam šou.
Meni to ne radi ni na Windowsu ni na iOS-u, ali nasla sam! Ima neki dobar Oplayer na IOS, pa imam zvuk.
  • Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Danica objasnila u 5 rečenica. Sent from Tapatalk 2

Jesu li ugurali i Culibrka u emisiju?

Ala sere Radulovic!

dana, kritičarka iz salonatu je i ćulibrk, prolazio ispred pa ga navatali

kako dana brise patos sa ministrima.edit :isuse:

Edited by nenad

Aj kratak preprič za nas što kasnimo.

Dana razbija, ostali jad i beda. Nema nade da se bilo sta promeni.

Uh.

Au al je ovo loše. Bez vizije, elokvencija nula, mutavo, bez plana očigledno. Razočaran sam Radulovićem pogotovo Sent from Tapatalk 2

Ključne reči: jedanDvaiTri, jahta, tanker, ručna, država nije biciklo. Pričaju samo o jednom problemu - uslovima za subvencije, već sat i po. Ne znam, jadno je prilicnoSent from Tapatalk 2

Bas je dobra Danicina fora sa PUPS-om.

Ovo je prejadno.

Dinkicu vrati se! Sve ti je oprosteno.

Na Twitteru žurkaJovanana: Dana izgleda kao da će da mu kaže: izvol'te indeks, probajte u oktobru. #utisakSent from Tapatalk 2