MayDay Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 a, ja bas htela da ti kazem da obavezno pogledas emisiju, pa nam objasnis hocemo li se, ili necemo sa ovim novim ministrima spasiti :-)evo ti link za stream malena...http://tvsvuda.vekto...izija/b92-uzivo Vektor ne radi u inozemstvu. Hvala! :-) http://b92s.net/tv/tv-b92.ogg.m3uotvoriš s vlc plejerom, ja upravo uspeo ali neću da gledam šou.Meni to ne radi ni na Windowsu ni na iOS-u, ali nasla sam! Ima neki dobar Oplayer na IOS, pa imam zvuk.
giuseppe Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Danica objasnila u 5 rečenica. Sent from Tapatalk 2
Frank Pembleton Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Jesu li ugurali i Culibrka u emisiju?
kud u maglu Simoviću Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 dana, kritičarka iz salonatu je i ćulibrk, prolazio ispred pa ga navatali
nenad Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 (edited) kako dana brise patos sa ministrima.edit Edited September 8, 2013 by nenad
Aion Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Dana razbija, ostali jad i beda. Nema nade da se bilo sta promeni.
giuseppe Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Au al je ovo loše. Bez vizije, elokvencija nula, mutavo, bez plana očigledno. Razočaran sam Radulovićem pogotovo Sent from Tapatalk 2
giuseppe Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Ključne reči: jedanDvaiTri, jahta, tanker, ručna, država nije biciklo. Pričaju samo o jednom problemu - uslovima za subvencije, već sat i po. Ne znam, jadno je prilicnoSent from Tapatalk 2
ultra plasticni Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Bas je dobra Danicina fora sa PUPS-om.
giuseppe Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Na Twitteru žurkaJovanana: Dana izgleda kao da će da mu kaže: izvol'te indeks, probajte u oktobru. #utisakSent from Tapatalk 2
Recommended Posts