Aion Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Propustio sam to sa 138, ali iz onoga sto nisam propustio, rekao bih da nista nisam propustio.
Кристофер Лумумбо Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 malopre sam ukljucio utisak nedelje. jesu gosti blajvali gospodinu vucicu na pocetku ili to ide nakon ukljucenja gledalaca?
Frank Pembleton Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Kako je radila Vlada u prvoj godini mandata? Šta je drugačije nego pre? Da li ima nešto novo?Gosti emisije Utisak nedelje su: Zoran Živković - predsednik Nove stranke Vesna Pešić – doktor nauka u oblasti sociologije Cvjetin Milivojević – direktor PR agencije Pragma Pa ovi svi duvaju u istu tikvu cini mi se....
Filipenko Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Ladno je sinoć bio utisak nedelje. Dačić bio gost.
kud u maglu Simoviću Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 lazar krstić, saša radulović i dana popović. obećavajuće.
Frank Pembleton Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Ja nade polazem u Danu...Mada mislim da nece ona mnogo da talasa smorice je Olja sa nekim insistiranjem na nekom nebitnom detalju...
MayDay Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Ima li neki strim? Ovo sve što imam ne radi.
Filipenko Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Primetiti da ekskluzivno prvo veliko televizijsko pojavljivanje Vučićevih novih ministara dobija Vučiću odani i za Vučićeve planove spreman da zalegne B92.
MayDay Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Zasto oni drze onu opciju da postoji online gledanje, kad to ne radi vec godinu dana i vise?!
nezvanova Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 (edited) a, ja bas htela da ti kazem da obavezno pogledas emisiju, pa nam objasnis hocemo li se, ili necemo sa ovim novim ministrima spasiti :-)evo ti link za stream malena...http://tvsvuda.vekto...izija/b92-uzivo Edited September 8, 2013 by nezvanova
kud u maglu Simoviću Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 (edited) . Edited September 8, 2013 by kud u maglu Simovicu
Hella Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Zasto oni drze onu opciju da postoji online gledanje, kad to ne radi vec godinu dana i vise?! http://b92s.net/tv/tv-b92.ogg.m3uotvoriš s vlc plejerom, ja upravo uspeo ali neću da gledam šou.
Recommended Posts