Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Propustio sam to sa 138, ali iz onoga sto nisam propustio, rekao bih da nista nisam propustio.

Posted

malopre sam ukljucio utisak nedelje. jesu gosti blajvali gospodinu vucicu na pocetku ili to ide nakon ukljucenja gledalaca?

• 2 weeks later...
Posted
Kako je radila Vlada u prvoj godini mandata? Šta je drugačije nego pre? Da li ima nešto novo?Gosti emisije Utisak nedelje su: Zoran Živković - predsednik Nove stranke Vesna Pešić – doktor nauka u oblasti sociologije Cvjetin Milivojević – direktor PR agencije Pragma
Pa ovi svi duvaju u istu tikvu cini mi se....
Posted

Vesna Pešić – doktor nauka u oblasti sociologije :lolol:

• 1 month later...
Posted

lazar krstić, saša radulović i dana popović. obećavajuće.

Posted

Ja nade polazem u Danu...Mada mislim da nece ona mnogo da talasa smorice je Olja sa nekim insistiranjem na nekom nebitnom detalju...

Posted

Ima li neki strim? Ovo sve što imam ne radi.

Posted

Primetiti da ekskluzivno prvo veliko televizijsko pojavljivanje Vučićevih novih ministara dobija Vučiću odani i za Vučićeve planove spreman da zalegne B92.

Posted

Zasto oni drze onu opciju da postoji online gledanje, kad to ne radi vec godinu dana i vise?!

Posted (edited)

a, ja bas htela da ti kazem da obavezno pogledas emisiju, pa nam objasnis hocemo li se, ili necemo sa ovim novim ministrima spasiti :-)evo ti link za stream malena...http://tvsvuda.vekto...izija/b92-uzivo

Edited by nezvanova
Posted (edited)

.

Edited by kud u maglu Simovicu