Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

fuck, zaboravih da gledamčitajući beowlove izveštaje iz turkijebilo nešto zanimljivo do sada?

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Ma jok.

videh samo da je šule poredio dostignuća™ one i ove vladeizbacujući cifre iz glave ko iz šmajseraonda sam otišao da gledam broadchurch

Ja ladno pročitao Suzana Trninić :lol:Kako je Đido krenuo biće i to uskoro.

Sic transit gloria mundi. Još kada bi se neko našao da to ubrza, uz simultanu eksproprijaciju...

siroma' suza...đi-do, đi-do!

vratija se čanak i govori ružne reči!

U kakav je govnar Canak..pun govana i lazi..sramota me sto gledam ovo

nije baš najbolje objasnio zašto je snimio duet sa karleuša jelenomili ga ja nisam najbolje shvatio

kako da razumes kad nemas klasicno muzicko obrazovanje

Zar on nije u apsu?

kako da razumes kad nemas klasicno muzicko obrazovanje
ono na 138?

slusam jednim uvetom, u jednem trenutku je canak rekao nesto kao: "ja to mogu da radim, zato sto imam klasicno muzicko obrazovanje".

da, da, da..kapiram na šta si mislio :)verovatno si propustio onaj deo kada objašnjava kako telo najbolje reaguje na muziku koja je na 138..nečegainače, uhvatio se za orvela ko nedavno alek za vebera