May 5, 201312 yr ova priča o izvinjenjima i Tominoj izjavi sasvim pije vodu, bar meni, sad još da čujem šta ima kazti o kačavendisanju
May 5, 201312 yr Može neki dajdžest, za nas gotovane? http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=05&dd=05&nav_category=11&nav_id=711123
May 5, 201312 yr To sam video, nego više verujem forumašima, onako, umetnički dojam, tehnička izvedba...
May 5, 201312 yr Posle Oljinog uvoda nisam ima zelju da pogledam ni sekundu. Symetovi komentari su me malo pokolebali, ali sam se ipak uzdrzao.
May 5, 201312 yr Vladika bio odličan, gotovo na svakom pitanju. Jebga, ako neko ima prava da se ogradi od zvaničnih stavova SPC, to je on. Prvi se izvinjavao, prvi je pozivao Ratka i Rašu da se predaju, javno je kritikovao ostale vladike itd.
May 5, 201312 yr Pa meni je vladika simpa, ali ovaj nastup je bio smuti pa prospi, sa izuzetkom jedno dva momenta gde je optužio crkvu za zataškavanje, ali i iz toga se brzo izvukao. Sve mož da bidne , al ne mora da znači, itd. Pretpostavljam da je i to bolje nego što bi većina drugih SPC kadrova to izvela, ali stvarno nisam bio nešto impresioniran.