salerokada Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Đurić će ga ionako da plačipičkasto tupi +1Kakav smarač. Koštunicina škola. Impotentan do bola.Đorđe nosi brojanicu!
Skyhighatrist Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Oklen se pojavio ovaj Đurić, neka biografija?
Prospero Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Bio u institutu za politicke studije kod zike djuricaПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
salerokada Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Oklen se pojavio ovaj Đurić, neka biografija?To i mene zanima. Samo je postao Tomin savetnik niotkuda.Ovo je najviše što sam uspeo da nađem: Marko Đurić: Želim da menjam Srbiju
Skyhighatrist Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 I ja to čitam upravo, govori hebrejski? Gde je diplomirao? CIA Mosad snajka, CIA Mosad? ^_^
Turnbull Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 I ja to čitam upravo, govori hebrejski? Gde je diplomirao? CIA Mosad snajka, CIA Mosad? ^_^Crkni od muke, Jeremiću Vuče!
Prospero Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Mislim da mu je majka delom jevrejkaПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
teacher Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Ишао у Рибникар. Даље нисам читао, све ми јасно.lolSad mi kaže glas izvan ppp-a da nije uspeo da se snađe na Mordoru (aka Pravnom), već je morao da ode na privatni fax kako bi završio fakultet. Odatle verovatno i obraćanje unjkavim kenjkanjem što ga čini jednom od najodvratnijih aktuelnih ličnosti naše kloakaške scene.
Sir Oliver Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Da li predsednik vojvođanske Vlade Bojan Pajtić treba da podnese ostavku? Gosti emisije Utisak nedelje su: Bojan Pajtić, predsednik Vlade Vojvodine; Slaviša Orlović, profesor FPN-a i Zoran Ćirjaković, predavač na Fakultetu za medije i komunikaciju.
Filipenko Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Sere mi se od fakulteta za medije i komunikaciju. Je li tzv. Istok Pavlović beše odatle, ili...?
Turnbull Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 WTF lupeta Ćirjaković? Vučiću i Tomi ugrožen život? od koga, boba ti? Od Naših koji im jedu iz ruke?
Filipenko Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Polako, nadajmo se da će i to vreme doći kada će banditi strahovati za svoje živote.
Recommended Posts