April 7, 201312 yr Đurić će ga ionako da plačipičkasto tupi +1Kakav smarač. Koštunicina škola. Impotentan do bola.Đorđe nosi brojanicu!
April 7, 201312 yr Bio u institutu za politicke studije kod zike djuricaПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
April 7, 201312 yr Oklen se pojavio ovaj Đurić, neka biografija?To i mene zanima. Samo je postao Tomin savetnik niotkuda.Ovo je najviše što sam uspeo da nađem: Marko Đurić: Želim da menjam Srbiju
April 7, 201312 yr I ja to čitam upravo, govori hebrejski? Gde je diplomirao? CIA Mosad snajka, CIA Mosad? ^_^
April 7, 201312 yr I ja to čitam upravo, govori hebrejski? Gde je diplomirao? CIA Mosad snajka, CIA Mosad? ^_^Crkni od muke, Jeremiću Vuče!
April 7, 201312 yr Mislim da mu je majka delom jevrejkaПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
April 7, 201312 yr Ишао у Рибникар. Даље нисам читао, све ми јасно.lolSad mi kaže glas izvan ppp-a da nije uspeo da se snađe na Mordoru (aka Pravnom), već je morao da ode na privatni fax kako bi završio fakultet. Odatle verovatno i obraćanje unjkavim kenjkanjem što ga čini jednom od najodvratnijih aktuelnih ličnosti naše kloakaške scene.
April 14, 201312 yr Da li predsednik vojvođanske Vlade Bojan Pajtić treba da podnese ostavku? Gosti emisije Utisak nedelje su: Bojan Pajtić, predsednik Vlade Vojvodine; Slaviša Orlović, profesor FPN-a i Zoran Ćirjaković, predavač na Fakultetu za medije i komunikaciju.
April 14, 201312 yr Sere mi se od fakulteta za medije i komunikaciju. Je li tzv. Istok Pavlović beše odatle, ili...?
April 14, 201312 yr WTF lupeta Ćirjaković? Vučiću i Tomi ugrožen život? od koga, boba ti? Od Naših koji im jedu iz ruke?
April 14, 201312 yr Polako, nadajmo se da će i to vreme doći kada će banditi strahovati za svoje živote.