Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Đurić će ga ionako da plačipičkasto tupi
+1Kakav smarač. Koštunicina škola. Impotentan do bola.Đorđe nosi brojanicu!
  • Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Oklen se pojavio ovaj Đurić, neka biografija?

Ишао у Рибникар. Даље нисам читао, све ми јасно.

Bio u institutu za politicke studije kod zike djuricaПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Oklen se pojavio ovaj Đurić, neka biografija?
To i mene zanima. Samo je postao Tomin savetnik niotkuda.Ovo je najviše što sam uspeo da nađem: Marko Đurić: Želim da menjam Srbiju

I ja to čitam upravo, govori hebrejski? Gde je diplomirao? CIA Mosad snajka, CIA Mosad? ^_^

I ja to čitam upravo, govori hebrejski? Gde je diplomirao? CIA Mosad snajka, CIA Mosad? ^_^
Crkni od muke, Jeremiću Vuče!

Mislim da mu je majka delom jevrejkaПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Ишао у Рибникар. Даље нисам читао, све ми јасно.
lolSad mi kaže glas izvan ppp-a da nije uspeo da se snađe na Mordoru (aka Pravnom), već je morao da ode na privatni fax kako bi završio fakultet. Odatle verovatno i obraćanje unjkavim kenjkanjem što ga čini jednom od najodvratnijih aktuelnih ličnosti naše kloakaške scene.

Da li predsednik vojvođanske Vlade Bojan Pajtić treba da podnese ostavku? Gosti emisije Utisak nedelje su: Bojan Pajtić, predsednik Vlade Vojvodine; Slaviša Orlović, profesor FPN-a i Zoran Ćirjaković, predavač na Fakultetu za medije i komunikaciju.

Sere mi se od fakulteta za medije i komunikaciju. Je li tzv. Istok Pavlović beše odatle, ili...?

tamo je predavačili je bar bio?

WTF lupeta Ćirjaković? Vučiću i Tomi ugrožen život? od koga, boba ti? Od Naših koji im jedu iz ruke?

Polako, nadajmo se da će i to vreme doći kada će banditi strahovati za svoje živote.

Zbog Kosova? Nemojmo se zajebavati.