Vapad Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Evo dragi prijatelji, ovde se jasno vidi šta nije valjalo za Tadijevog vakta i zašto je on morao da ode sa svojom klikom, takođe se vidi i šta sada ne valja i koliko je pogrešna ekipa koja je sada zajašila.
Turnbull Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (edited) Evo dragi prijatelji, ovde se jasno vidi šta nije valjalo za Tadijevog vakta i zašto je on morao da ode sa svojom klikom, takođe se vidi i šta sada ne valja i koliko je pogrešna ekipa koja je sada zajašila.A koja je, samo da dodam, takođe odgajena u duhu tadićizma i zapravo je nastavak istog glupljim sredstvima. Razlaz, bagro! Edited March 17, 2013 by Syme
Prospero Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 tužan chick fight kojem nisam video svrhu, sem uočavanja ključnih reči novog ds-a.
Töölönlahti Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 pa sta ti ocekujes od sapica?!Dobro pitanje. Očekujem da u najboljem slučaju čuči u nekom odboru za sport i omladinu ukoliko nije sposoban da se ponaša u skladu sa nabrojanim zaduženjima do kojih je pitaj boba kako došao. Manbearpig sa nekoliko sessiona javnog nastupa u nekoj human resources kući, okej, bilo je i većih buzdovana na televiziji, ali ova iskrena pogubljenost u prostoru na nivou banovačke kafane je jebeno previše.
gospa buba Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (edited) ali ova iskrena pogubljenost u prostoru na nivou banovačke kafane je jebeno previše.meni se chini da je taman, i sasvim u skladu sa pravcem koji su/smo zadali :(sve moze i nije vazno. mislim, predsednik drzave je sedeo na stiroporu i shtrajkovao zedju. to sto bih ja volela da demoktatska stranka parira tome nekim inteligentnim intelektualnim kalibrom, zato sto sam tako navikla... oni izgleda ne misle tako. tu smo se negde i razishli... to se isto naslanja na onaj nechiji komentar na eldepeovom topiku, da imash neki (mali, kakavogod) bazis razumnih ljudi kome ne treba objashnjavati postulate i mehanizme, ali se ipak odluchish da se abnormalno prostachish, namigujesh ekstremnim ciljnim grupama, i onda ne znam ni ja shta. izgubish i samo terash dalje, na tom pravcu... sigurno ima neko kome je to logichno Edited March 17, 2013 by thermal bug
Lezilebovich Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Meni slanje Gangule izgleda kao da Djilas i nema baš neku podršku među istaknutijim DeeSovcima i da niko nije hteo drugi da dođe.
renne Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Vladin izaslanik u NYПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Aion Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Koliko kapiram DS ne delegira ucesnike emisje, nego dolazi onaj koga Olja pozove. Mogli su, eventualno, da mu sugerisu da ne dodje.
Turnbull Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Onda je zamerka - zašto je zvala njega? Zašto ne Đilasa, npr? Cenim da je prvo njega i zvala, ali je on odbio.
pacey defender Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Meni slanje Gangule izgleda kao da Djilas i nema baš neku podršku među istaknutijim DeeSovcima i da niko nije hteo drugi da dođe.Ima smisla ovo što kažeš. DS ima mnogo elokventijie ljude od Gangule - Stefanović mi prvi pada na pamet za ovaj duel, a tu su i Ješić i Pajtić.
Ryan Franco Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 jebite se svi, naterali ste me da gledam ovo smeće od emisije posle 100 godina. jeremić i bećković su otprilike naistom nivou gadosti.šapić je bolno glup ali ni izbliza toliko gadan.
Recommended Posts