Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Gangula ima 2kg pudera na faci, izgleda ko vostana figura iz jagodine.Jeremiceva faca trazi batine

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Gangula je jadniji ipak. Vuk opleo po programu

gangula, nabodi ga!

nek javi neko Nadalu i Delpu da produze zagrevanje..Gangula je na pragu da bije

ne znam, ja navijam da gangula prebije jeremica uzivo u programu, mislim da bi to bio najbolji ishod.
+1
gangula, nabodi ga!
+1000. to bi bio dobar ishod ove debate

ima taj kocert viva voxa :Hail:ovo sumira jeremicevu karijeru

Edited by kojot

gangi ovo odradjuje u stilu onog malo ošlifovanijeg odeljenjskog siledžije što je rešio da maltretira cvikeraša iz prve klupe snagom argumenata a ne lupanjem klempi330enac.jpg

Na izbačenog mentola sam navikao, dokle funkcionalno nepismenog, plitkoumnog i mutavog predsednika opštine, šefa gradskog odbora, člana predsedništva stranke, doktora nauka i Šefikovu kučku nisam toliko imao prilike da slušam u javnosti. Čovek je dno.
+ 1000A evo i Republike Srpske, i LDP-a. Bednik.
Ovo za oca je vrlo nisko od Jeremica, kao i za OEBS, uopste tretira ga kao glasnika preko kojeg pokusava da polemise sa Djilasom.Pominjanje Republike Srpske, LDP-a je klasican politicki napad na novu platformu DS koju pokusava da predstavi kao diskontinuitet

Gangula kad krene da sipa fraze i parole odmah mi se javi slika one misice sto nije imala preskordiciju.Republiki srpski, efici, nambija... Covek jednostavno nije za politiku. A evo i Seselja....Ko posle ovoga pusti gangulu na TV ne zeli dobro DSu.

''dijametralni stavovi'' ( ds-a i ldp-a)

Pa jebo vas više Viva Vox! Pa šta je sledeće - školske priredbe? Recitali?I

Plus jean.Sent from Tapatalk 2

gangi ovo odradjuje u stilu onog malo ošlifovanijeg odeljenjskog siledžije što je rešio da maltretira cvikeraša iz prve klupe snagom argumenata a ne lupanjem klempi330enac.jpg
To sam ja hteo da primetim. Tačno tako.Ali mu uopšte ne ide loše.

Edited by Syme