gospa buba Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Malo mi je neprijatno sto je jedna od najvecih stranaka u ovoj zemlji spala na ovo.+1.
*edited by mod Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Vlada koja nema legitimitet, ne treba uzimati pusku ali se treba slikati sa Sljivom.Za sada se emisija moze svesti na ono Jeremicevo "Dajte mu jos vremena."
Lezilebovich Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Mislim, Sapic je politicar u najavi, sa prilicno tankom naobrazbom o temama koje ukrsta sa Vukom.Mada, daleko je bolji nego sto sam ocekivao, ali ovo je nedovoljno.Šapić ne zna ništa ni o čemu. Uspeli su da ga nauče sa nekoliko fraza i to sada vrti, koja tu naša korist, iskorisio prilike i onaj sjajan odgovor oko tužbe ustavnom sudu.On nije našao za shodno da nauči koje su zemlje podržale Jeremijinu kandidaturu
Turnbull Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Deda, Kordun, klanje, devedesetometrija.Koji mentol, bemtisunce. Ma užas, ali to pali. To je to, tu smo svi, trebalo je osovojiti Zagreb, ali ipak - pragmatizam...Ogavne li stranke.Kad u bednom prepucavanju potegneš rodbinu pobijenu u Jasenovcu, teško da se može niže od toga.
dvb-t manijak Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 FuckMoja zena takodje misli da Vuk car???Kaze: A sta je doprinelo Srbiji to sto su tamo neki zgodni vaterpolisti bili prvaci?Kuda ide ovaj svet?
gospa buba Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 FuckMoja zena takodje misli da Vuk car???Kaze: A sta je doprinelo Srbiji to sto su tamo neki zgodni vaterpolisti bili prvaci?Kuda ide ovaj svet?
Turnbull Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Uvek aktuelan citat: Vi ste politikanti, pa ste dorasli za srbijansku stranačku politiku. Niste političari, još manje državnici, da biste mogli da korisno i sa poštovanjem upotrebljavate prošlost ili da negujete kulturu sećanja. Vi ste vucibatine u odelima: idite u svoje partijske odbore, u upravne odbore, traćite vreme sa svojim sinekurama, pljačkajte ostatke nacionalnog bogatstva, kontrolišite medije, povodite se, teturajte, bauljajte u našem naherenom „javnom prostoru“. Ostavite pokojnike na miru, vi lešinari, nastavite da pričate koješta na svoj budalast i nikad doučen način, ali zakatančite svoja usta kada se radi o pobijenim ljudima. O politici znate malo, o politikantstvu poprilično, o životu, ljudima i njihovom dostojanstvu – baš ništa. Ništa.
Кристофер Лумумбо Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 ne znam, ja navijam da gangula prebije jeremica uzivo u programu, mislim da bi to bio najbolji ishod.
ducca Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Sapic je prosto tupan, ali Jeremic iritira na toliko mnogo nivoa da ne znam kako ce onaj uspeti da se suzdrzi do kraja emisije da ga ne propusti kroz sake. Ono nabrajanje zemalja je bilo za samarcinu, za svaku od njih. Sa sve onim pickastim osmehom. U koja ljiga, pa ono majka ne radja 2 put...
Lezilebovich Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (edited) Crkni Jeremiću Vuče u najgorim mukamaovaj samozadovoljni smešak, to možete samo sa pozicije predsednika UN i pokazuje rukama ka sebi , Edited March 17, 2013 by Lezilebovich
Кристофер Лумумбо Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 vama je smesan gangula a predsednik sveta se hvali kako je posle razgovora sa njim "jedna velika zemlja promenila odluku o priznanju kosova" i pominje kocert viva vox kao uspeh. boze, kakav kreten.
*edited by mod Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Opa i Jeremija zna da udari pickasto i nisko po ocu. Doduse Gangula ga prvi uveo u pricu pa je donekle i fair game.
Turnbull Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 vama je smesan gangula a predsednik sveta se hvali kako je posle razgovora sa njim "jedna velika zemlja promenila odluku o priznanju kosova" i pominje kocert viva vox kao uspeh. boze, kakav kreten.+ 1000A evo i Republike Srpske, i LDP-a. Bednik.
giuseppe Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Ugaziće ga Gangula. Fiz'ćki. Nadam se.Sent from Tapatalk 2
Turnbull Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 (edited) Srbija do Tokija! Edited March 17, 2013 by Syme
Recommended Posts