Yoda Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Jbt, Šapić razvaljuje Jeremića. Jes' da izgleda da je nabubao nekoliko fraza napamet, ali u ovoj skraćenoj emisiji će biti dovoljno.Ne razvaljuje ga nimalo. Ovo nije ravnopravan dvoboj.
Turnbull Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Ali Jeremija ima jednu poentu. Dali ste mi radim posao, i ja sam ga radio. Ako ste hteli, mogli ste da me smenite. DS je podržavao Jeremiju, Šapić je ćutao. Šta sad hoće? Svi su saučesnici u budalisanju.
Lezilebovich Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Ono što je DS-u ogroman problem je da sutra objasni zašto je uopšte držao Jeremića na vlasti toliko dugo...
*edited by mod Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Gangula se pokvario i vrti "A gde je korist?" i samoreklamiranje.Trebao je Jeremic da insistira da odgovori sta je OEBS, mada ga je fino poklopio i sa nabrajanjem zemalja.
Turnbull Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 i etno usmerenja :lolol:Bemba ga Gangula stvarno.
SNARC Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Meni Sapic zvuci kao solidan, nadobudni Megatrend student..ne znam gde vi vidite toliko razbijanje..Malo mi je neprijatno sto je jedna od najvecih stranaka u ovoj zemlji spala na ovo.
Töölönlahti Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Deda, Kordun, klanje, devedesetometrija.Koji mentol, bemtisunce.
Yoda Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Mislim, Sapic je politicar u najavi, sa prilicno tankom naobrazbom o temama koje ukrsta sa Vukom.Mada, daleko je bolji nego sto sam ocekivao, ali ovo je nedovoljno.
Recommended Posts