Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

molim vas prenosite, za mene sa slushalicama, moram da se izolujem, ubice me muz, pochela sam da vichem na precednika sveta, a na precednika opshtine se oshtrim. to je zato sto ja dejstujem od opshteg ka posebnom. ali se ovde ne pozdravlja da se svadjam sa televizorom :isuse:. te se konsekventno odjavljujem i odavde :lolol:chitam i cutim -_-

Edited by thermal bug

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Neko gađo sveckog precednika. I reko mu da napusti objekat :lol:Sent from Tapatalk 2

On 17. 3. 2013. at 20:26, Sir Oliver said:
nijesamo je ''izneo tezu''
Pa dobro, ipak je on doktor nauka na Fakultetu za menadzerologiju! -_-

Nije ga gadjao vec mu je samo preneto da se sprema scenario sa gadjanjem i napustanjem sahrane

A šta je tačno bilo?

Predsednik UN !!! :kralj:

ne mogu da verujem, ali gangula dobro jebava ovog

Manipuliše se u javnostima #gangula #win. Inače, pristojan.Sent from Tapatalk 2

Takođe, teška srca priznajem da se Šapić dobro snalazi.Najbolje mi je bilo "njemu niko nije zabranio da bude poslanik, ja ne razumem što se on obraća Ustavnom sudu"

On 17. 3. 2013. at 20:31, MayDay said:
A šta je tačno bilo?
Neko iz stranke je dojavio Jeremiji da ne dolazi na skupstinu posto mu se sprema docek sa zvizdanjem i gadjanjem

E mnogo ste bezobrazni. <_<Hvala, Fićo!! A samo još jedno, šta mu Šapić spušta?

Edited by MayDay

Pa to je to, objasnio ficfiricSent from Tapatalk 2

Jeremić 90-ih, pwn!

Ne'am pojma, slusam na preskok. Gangulin glas radi na frekvenciji koja mi ne ulazi u usi dok radim :)

Edited by ficfiric

On 17. 3. 2013. at 20:34, MayDay said:
E mnogo ste bezobrazni. <_<Hvala, Fićo!! A samo još jedno, šta mu Šapić spušta?
da je vodio svoju politiku, samoreklamerstvo i tako to