Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Ja malopre sisao po sok i semenke.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Ček, Utisak traje ceo sat vremena?... pa šta su se njakali da dolazeSent from Tapatalk 2

Sundjer bob protiv patrika
zar nje protivu Hulka?..tako neko reče
zar nje protivu Hulka?..tako neko reče
sachekajmo. patrik nije mnogo pametan, ali ima veliko srce. o hulku, pak, ne znam nishta ^_^

Odma dva reklamna bloka, ode šestina emisije.Sent from Tapatalk 2

Koliko puta su u prvih 5 minuta iskoristili rec tehnicki?

Pa tehnokrate. Doktor na menađment i fiz'ćarSent from Tapatalk 2

Pa tehnokrate. Doktor na menađment i fiz'ćarSent from Tapatalk 2
e. nemo kvarish fiziћare <_<

Olja Bećković ima sličan fazon kao Tegeltija sa ovim "narod zanima", "narod se pita oko ...". Tegi naravno ima čuvena pitanja gledalaca

Je l ovo "ćet"? :D
Sheldon Cooper bi se jako uvredio!
Sundjer bob protiv patrika
:lol:

At Buba: ma taj je fizičar ko ja, nije se baš bavio. Opa, Gangula ispod pojasaSent from Tapatalk 2

Au, pljunu Gangula Jeremu po sred celenke! Reko mu da je uglavnom radio za svoju guzicu!

Au, pljunu Gangula Jeremu po sred celenke! Reko mu da je uglavnom radio za svoju guzicu!
nijesamo je ''izneo tezu''