Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

srba: "ja nemam problem sa stolicom", carica.inteligentnija (ako joj zanemarimo dss staz iz mutnih 90ih), od sviju njiju zajedno.

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Vrlo neprijatna epizodaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Super je Srba, osim što je prečista ko Koštun, svi joj se gade. Pa ok, aj da ih sve sklonimo, napravimo novu političku elitu pa natenane. Cca 15 godina, manje-više. Mani me se toga. Neka Dači počisti šta je napravio, to je instant karma.Sent from Tapatalk 2

vesna je zena u godinama, a cak i bivsi muz se po njoj pokenjao... nema ironije, zao mi je da je gledam.

Била је змај од жене, а сада јој се у лице смеје свака шуша. Туга.

Frka Prasline, daje Vesna Kosovo, a?Sent from Tapatalk 2

Била је змај од жене, а сада јој се у лице смеје свака шуша. Туга.
a kompenzacija?mojne idem u sokoj.

Da ne gledam ovo, ne bih verovao. Stvarno vreme za penziju.Srbijanka sjajna u onome sto prica, medjutim mislim da je zatecena ovim sa Vesnom.

Vesna je sjajna u onome sto prica, medjutim mislim da je zatecena ovim sa Srbijankom.
+1Sent from Tapatalk 2

Edited by giuseppe

Frka Prasline, daje Vesna Kosovo, a?
Ја сам Весну слушао деведесет и четврте како италијанским новинарима набраја манастире на Косову и натрљава им на нос њихов трип да ће од ње да добију благослов за прављење нове државе засноване на етничком чишћењу. Што се мене тиче, она је била храбра и поштена и главу је на пањ стављала због својих ставова. Они који данас попут тебе ликују због Косова своја уверења могу да изразе у еврима, фунтама или доларима, а најбоље у швајцарцима. Весна никада није била таква и зато ми је и жао што јој се баш такви ових дана смеју у лице.
a kompenzacija?mojne idem u sokoj.
Иди, вероватно је већ формиран ред од свих оних који су је пажљиво слушали до петог октобра.
meni je neprijatno zbog vesne i ljudi koji se u ovom trenutku identifikuju sa njenim razmišljanjem.
Vecina forumasa, rekao bih, ako je suditi po pisanjuna Politici.
Они који данас попут тебе ликују због Косова своја уверења могу да изразе у еврима, фунтама или доларима, а најбоље у швајцарцима.
Cemu ovo vredjanje?

Ne likujem, vidim kako jeste, a posle eto 19 godina svega i svačega, vidi i ona. Ne znam kako ti ne vidiš, ali doći će i to vreme. Šta je još 19 godina, sitnica. Dogodine, Prizren, ovo ono.Sent from Tapatalk 2