Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

[qуоте наме=босхоку' тиместамп='1360546215' пост='2054251][сизе=4]тип је љига за пример; слицно вуцицу до пре само пар метара, али овај је глупљи и раскоснији гилиптер, који у зову улизниства, не зна за руцну.[/сизе][/qуоте]Класичан страначки мицелијум.Могао је да бира шта хоће од функција у државном апарату , али од страха да га шеф не оцени као претњу остао да "ради у странци".Послато са У8815 користећи Тапаток 2

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

[qуоте наме=босхоку' тиместамп='1360546215' пост='2054251][сизе=4]тип је љига за пример; слицно вуцицу до пре само пар метара, али овај је глупљи и раскоснији гилиптер, који у зову улизниства, не зна за руцну.[/сизе][/qуоте]Класичан страначки мицелијум.Могао је да бира шта хоће од функција у државном апарату , али од страха да га шеф не оцени као претњу остао да "ради у странци".Послато са У8815 користећи Тапаток 2
otkud ćirilica ?Послато са U8815 користећи Тапаток 2

dveri ti hakovale fon.

Хаџи Џекил и мистер Хајд.

Koji genije ovaj Filip Svarm, svaka mu cast, najbolji novinar u Srbiji.

najavljeni gosti:socioloskinja vesna pesicsrba turajlicnenad prokicslavisa orlovic------------------------------ :jerry: :jerry: :jerry:tema - sadasnja vladada non perdere!

orlović višak samo će da trši vreme, mada naravno svi su višak osim S.T. i V.P. :s_c:

mislim da je prokic trenutno vrlo blizu stanovista vp... zakasnela pamet

realno, samo srbijanka je dovoljna.

Realno, samo me zanima sta ce Srbijanka da kaze.

realno biće na pola puta između teofila i vesne.

jeeebote, svi u studiju joj se smeju... "malo sam nakitila..."(!!).u pricipu, najzalosnije je sto ta izlapela(?) zena, prica ispravnu pricu - zavrsimo kosovo, brate dosta.

Bar su rekli istinu o BoTi i Kosovu: štetočina, sprco 8 godina i napravio na gore. Srba idealista, Vesna ftwSent from Tapatalk 2

meni je neprijatno zbog vesne i ljudi koji se u ovom trenutku identifikuju sa njenim razmišljanjem.

Meni je neprijatno zbog tebe. Srbo, ti li si?Sent from Tapatalk 2