Verterdegete Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 A ko bi uopšte bio protiv-sagovornik Čoviću, a pogotovo dobar ?
Lezilebovich Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Da li je na političkoj sceni uvek moguće povratiti izgubljeno poverenje? Gosti emisije Utiska nedelje su: Vesna Mališić, urednica nedeljnika NIN; Dragomir Anđelković, istoričar i Vladimir Milutinović, filozof. Autorka: Olja Bećković
pacey defender Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Ko su ovi ljudi? Jesmo li imali prilike da citamo i gledamo nesto zanimljivo?
Turnbull Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Milutinović je okej. Anđelković je zanlata pečat/vidovdanske sorte, koja je upala kao SNS analitičar. Zašto ga Olja uopšte zove, beats me.
bergasa19 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Da ne bi ovog bambusa Andjelkovica promaklo bi mi genijalno otkrice da su poslanici institucije sistema, a da politicke partije nisu.
fonTelefon Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Gdja Beckovic je nadmasila sebe Gde su te sluzbe da otkriju skrivrenu kameru. Eno je odmah pored Daceka zumira isto sto i premijer. Zamislite debaeli nece dve godine u njenu jadnu emisiju.
Sir Oliver Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 štas dešava u utisku?džorgovanka citira seneku, vidim
gospa buba Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ružić je besraman.ruzic prosto vec izgleda kao neko ko je besraman, na isti nachin kao drug mrka, samo new & improved. 21og veka
Turnbull Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ja se sećam Ružića na nekoj Pink emisiji debatnoj tamo početkom 2000-ih, kad je izgledao i ponašao se kao zbunjena beba. Izbezobrazilo se to.
pacey defender Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ružić je Jelena Trivan SPSa. Pravna država, zar ne mislite da, i tako te bedastoće.
Prospero Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Hteo sam da prijavim ruzica ovde zbog neopevanog budalesanja, ali vidim da je vec opppevan. :DПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
Zaz_pi Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Slusao sam na prekide sta Ruzic besedi. Najveci problem za Ruzica je sto su podaci izasli na svetlost dana a ne ono sto pise u njima. Celo vreme je pokusavao da spinuje i pravi zavere tj. skrece paznju sa cinjenice da se Dacic i njegovi ljudi jesu sastajali sa raznim kriminalcima.
boshoku Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 tip je ljiga za primer; slicno vucicu do pre samo par metara, ali ovaj je gluplji i raskosniji gilipter, koji u zovu uliznistva, ne zna za rucnu.
Recommended Posts