SNARC Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 A ko bi uopšte bio protiv-sagovornik Čoviću, a pogotovo dobar ?Gospodine, vi niste odavde ? :D
Sludge Factory Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Jbg, ne razume se bas u fudbal, ili bar ne kao sto se razume u kosarku! -_-
Кристофер Лумумбо Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Jbg, ne razume se bas u fudbal, ili bar ne kao sto se razume u kosarku! -_-ma nebitno, jedino on moze da doaka cokiju :D
Mark Rothko Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ih, kako bi mu sada Tegi zapretio prilogom broj 5...
Weenie Pooh Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 "Cedevita, jedini klub koji na dresu nosi ime srpskog sponzora." (dramska pauza) "To treba ispitati, nije to tema ove emisije, ali..."
ducca Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 (edited) 1 transfer neprijatnosti pri svakom nastupu Joce velikog zvezdasa. Za sat vremena ne reci niti jednu jedinu smislenu recenicu :isuse:Apropo kompetentnih sagovornika, kapiram da nije niko hteo/smeo pa su zato doveli ova dva magarca. A kompetentan bi bio neko ko bar ima muda da neke stvari nazove pravim imenom a da ne mrsi jedno te isto celo vece u krug. I Olja sama u uvijenoj formi rekla da nije imala gore goste. Edited January 27, 2013 by ducca
Milosh76 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ajd sto nema sagovornika, problem je sto ga pitaju gluposti tj. analiziraju nagadjanja iz stampe, na koja je vec odgovorio vise puta. Recimo, sto ga ne pita o omladinskoj skoli i odlasku mladih igraca pre nego sto potpisu ugovor? Ili o Jugovicu i njegovom odnosu sa Simicem i Maksimovicem. Ovo sto sad pricaju je vec receno mnogo puta.Utisak nedelje polako postaje emisija gde treba neku temu razvodniti i uciniti je dosadnom i nezanimljivom za druge dodatne analize.
Weenie Pooh Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 To bre! "Mi smo genetski predisponirani za fudbal i uopšte kolekitvne sportove!" :Hail:Objasnio čovek, gasite TV.
Кристофер Лумумбо Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 To bre! "Mi smo genetski predisponirani za fudbal i uopšte kolekitvne sportove!" :Hail:Objasnio čovek, gasite TV.da, pogadjam, to je izgovorio urednik zurnala?
Weenie Pooh Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ne gledam, samo slušam, ali mislim da je ovaj drugi.Čović: "Jedan Roman Abramovič ne baca pare
Joe D Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Cekajte, Saric je gost u utisku nedelje? For real?
Töölönlahti Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Bez zezanja, kvalitetni mentoli u Utisku. Valjda joj tata kukao da uradi jedan o Stubu...
ficfiric Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 da, pogadjam, to je izgovorio urednik zurnala?Ne, Surbatovic. Izgovorio je i "mosti kralja Petra"
MayDay Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ne gledam, samo slušam, ali mislim da je ovaj drugi.Čović: "Jedan Roman Abramovič ne baca pare bože gospode, vini, šta ti izgovaraš.
Weenie Pooh Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Nisam ja, khaleesi, majke mi! Čović! Don't shoot the messenger!
Recommended Posts