January 27, 201312 yr A ko bi uopšte bio protiv-sagovornik Čoviću, a pogotovo dobar ?Gospodine, vi niste odavde ? :D
January 27, 201312 yr Jbg, ne razume se bas u fudbal, ili bar ne kao sto se razume u kosarku! -_-ma nebitno, jedino on moze da doaka cokiju :D
January 27, 201312 yr "Cedevita, jedini klub koji na dresu nosi ime srpskog sponzora." (dramska pauza) "To treba ispitati, nije to tema ove emisije, ali..."
January 27, 201312 yr 1 transfer neprijatnosti pri svakom nastupu Joce velikog zvezdasa. Za sat vremena ne reci niti jednu jedinu smislenu recenicu :isuse:Apropo kompetentnih sagovornika, kapiram da nije niko hteo/smeo pa su zato doveli ova dva magarca. A kompetentan bi bio neko ko bar ima muda da neke stvari nazove pravim imenom a da ne mrsi jedno te isto celo vece u krug. I Olja sama u uvijenoj formi rekla da nije imala gore goste. Edited January 27, 201312 yr by ducca
January 27, 201312 yr Ajd sto nema sagovornika, problem je sto ga pitaju gluposti tj. analiziraju nagadjanja iz stampe, na koja je vec odgovorio vise puta. Recimo, sto ga ne pita o omladinskoj skoli i odlasku mladih igraca pre nego sto potpisu ugovor? Ili o Jugovicu i njegovom odnosu sa Simicem i Maksimovicem. Ovo sto sad pricaju je vec receno mnogo puta.Utisak nedelje polako postaje emisija gde treba neku temu razvodniti i uciniti je dosadnom i nezanimljivom za druge dodatne analize.
January 27, 201312 yr To bre! "Mi smo genetski predisponirani za fudbal i uopšte kolekitvne sportove!" :Hail:Objasnio čovek, gasite TV.
January 27, 201312 yr To bre! "Mi smo genetski predisponirani za fudbal i uopšte kolekitvne sportove!" :Hail:Objasnio čovek, gasite TV.da, pogadjam, to je izgovorio urednik zurnala?
January 27, 201312 yr Ne gledam, samo slušam, ali mislim da je ovaj drugi.Čović: "Jedan Roman Abramovič ne baca pare
January 27, 201312 yr Bez zezanja, kvalitetni mentoli u Utisku. Valjda joj tata kukao da uradi jedan o Stubu...
January 27, 201312 yr da, pogadjam, to je izgovorio urednik zurnala?Ne, Surbatovic. Izgovorio je i "mosti kralja Petra"
January 27, 201312 yr Ne gledam, samo slušam, ali mislim da je ovaj drugi.Čović: "Jedan Roman Abramovič ne baca pare bože gospode, vini, šta ti izgovaraš.