Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Ma moguće, nisam pratio. Mada jeste dobro opravio Đikija.Edit: Ne mogu da verujem. Studenti su budućnost. Jebote, od ovoga može da se rikne.
+1Tacno mi se slosilo od te poslednje konstatacije.
  • Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Kad ono KiM samostalno proglasilo nezavisnost parlement na Pravnom organizovao protesnu setnju. U korteu je bio i BB. Ja se tad sokir`o.

Momčilo-Momo Kapor jednom lepo reče da čovek postane autentični nacionalista tek negde posle šezdesete. Valjda zato što ne može više da mu se digne ...

Edited by stoka

Kad ono KiM samostalno proglasilo nezavisnost parlement na Pravnom organizovao protesnu setnju. U korteu je bio i BB. Ja se tad sokir`o.
i jos na sve to tezak kompleksas. arogantnost je majka nesigurnosti.

Zdenko...

buco pandur zasad krade show. kako lepo objasnjava.

A tek frizurom što dominira...

a jel zdenko odbranio nekad nekog?ne znam, pitam

18 puta je rekao "ovo nigde u svetu nije krivicno delo"zasto je to bitno?edit. mali Marko :D

Edited by Далибор

evo ga i novi mali marko :lolol:

buco zavuko vuciju!

Kemiš objasnio. Zdenko luduje...

zdenko kida, tako je to svugde u svetu sem kod nas.

zdenko kida, tako je to svugde u svetu sem kod nas.
ako mu je to jedini argument, bolje nek savetuje Miska da nadje drugog advokata

bole me i uši i oči od ovih ljudi