Sir Oliver Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 misliš na ''alternativu o ekonomskoj uniji sa eu''?
Turnbull Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 (edited) Pa i na to, ali pre svega na pižđenje spram nezavisnosti Kosova. Nikada, nikada, nikada, itd. Edited December 9, 2012 by Syme
Sir Oliver Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 sve to poludjelo, dobri moj symesneg ovaj, velik minus, šta li..
Turnbull Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Ma znam, ali stekao sam utisak da je on na nekim drugim pozicijama. Mislim, sad kad razmislim, ne znam ni sam odakle mi to.
Sir Oliver Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 jer nosi očale nalik onima pokojnog ćuruvije?jer je prešjednik centra za liberalno-demokratske studije?..da ne trolujem dalje, imam 1 point warn-aček, da čujem čedu..
gospa buba Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Ma znam, ali stekao sam utisak da je on na nekim drugim pozicijama. Mislim, sad kad razmislim, ne znam ni sam odakle mi to.+1al nemam kad da ga slusham, pa se odluchujem da verujem tebi ^_^
Turnbull Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 jer nosi očale nalik onima pokojnog ćuruvije?jer je prešjednik centra za liberalno-demokratske studije?..da ne trolujem dalje, imam 1 point warn-aček, da čujem čedu..Jer je ekonomista i neoliberal :lolol:Alal patka Pavićeviću na smirenosti i analitičnosti.
Kampokei Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Kad je Boris Begović skrenuo pameću? Ili ja možda nisam pratio, pa se sada čudim.Zar se nije on pre 5-6-7 godina zalagao za ukidanje autonomije Vojvodine, pravdajuc to pre svega ekonomskim razlozima?
bergasa19 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Begovic je usao u pregovore o Kosovu iako je znao da su fingirani i sada izlaze svoj plan koji je ista fatarmogana
Turnbull Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Važno da se borio :)Nisam znao to za Vojvodinu, ili jesam, sad mi se nešto kao kroz maglu javlja. Ma mislim - who cares. Nisam pratio lik i delo dotično, a iz nekog razloga sam ga utrpavao zajedno sa ekipom iz CLDS-a, u pravu je Ser Oliver. Ovo što sad priča je unbilivabl. Jeremićizmi.
stoka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 I Čeda (Antić) i Boris (Begović) su skroz prolupali, interesantna je ta evolucija. Da li su u pitanju godine, razočaranost ili uvlačenje u ljubinku naraslom (ekstremnom) evroskepticizmu ...
stoka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 (edited) Uglavnom razočaravajuće. Svi su se prepustili bujici bezumlja, liniji manjeg otpora ... Edited December 9, 2012 by stoka
ToniAdams Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 realno je begovic uvek bio retard, samo je malo sad promenio pricu, nista za cudjenje
Turnbull Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 (edited) Ma moguće, nisam pratio. Mada jeste dobro opravio Đikija.Edit: Ne mogu da verujem. Studenti su budućnost. Jebote, od ovoga može da se rikne. Edited December 9, 2012 by Syme
fonTelefon Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 realno je begovic uvek bio retard, samo je malo sad promenio pricu, nista za cudjenjepresavi tabak i napisi to bujosevicu.
Recommended Posts