luba Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 prica o cedi na ldpu, prica o kralju benca tamo gde se dizu tegovi.ovde ostao utisak nedelje.
bergasa19 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Gosti: Aleksandar Vučić, Marko Blagojević i Branko Radun.
InvisibleLight Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 oljina 'frizura' skandaloznarascupana bukvalno kao da je stigla pravo iz krevetapusi krenuo ostro u intrueppsace olji skrenu paznju na kosu
bergasa19 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ova budaletina Radun ne zna ni da prica, a kamoli da zna o cemu prica. Covek je putujuci skup opstih glupih mesta.
bergasa19 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Sta vi mislite gospodine Radune kako ce ove istrage uticati na rad vlade i da li ce doci do poiticke krize?Ovaj znate zemlja se vrti oko sunca i tu je velika uzajamna zavisnost i da na zaboravimo i mesec koji se okrece oko zemlje.Ko je ovde mesec?Znate kako na mesecu postoje krateri koji su nastali zbog nedostatka gravitacije.Da se nadovezem na gospodina Raduna i da potvrdim sve sto je rekao mi upravo ispitujemi deliblatsku pescaru da bi saznali kako su nastali krateri na mesecu i imamo mnogo neprijatelja koji su interesno povezani i nije im u interesu da se istina otkrije. Na primer onaj profesor...Gospodine Vucicu necemo sada o imenema ja to onako principijelno kazem.Gospodine Blagojevicu vi kao da ne znate gde zivimo i da ta ekipa oko univerziteta ima jake veze i celu zemlju su uvezali u cvor.
bergasa19 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Blagojevic prica o sistemu koji se obracunao sa Đinđicevom vladom i rezija zum na Vucica koji skruseno svetacki sedi. Sam i usamljen protiv sistema :(
simo Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Blagojevic prica o sistemu koji se obracunao sa Đinđicevom vladom i rezija zum na Vucica koji skruseno svetacki sedi. Sam i usamljen protiv sistema :(Marko ne shvata...Vucic=sistem.
Turnbull Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ja ne mogu da gledam emisiju u kojoj gostuje Smradun, ako vredi, recite da prebacim. Ali ovako iz čista mira, ne mogu, stvarno.
bergasa19 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ako ne zelis da gledas emisiju u kojoj Vucica predstavljaju kao Đinđica u pravu si.
bergasa19 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Naprednjacka baza je veceras bila vredna i glasali su svi za bitku za bebe i to povezali sa bitkom gospdina Vucica protiv korupcije :Hail:
Recommended Posts