Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

NIKO ne cita ni Cosica, ni sve ta Blaga Cara Radovana govnarska, ni sve te kapitalne zvalave projekte Bogosluzbenog Glasnika i Srpske Dobrovoljacki Knjizevne Zadruge... Ali, to svi kazu da citaju jer to treba da se kaze. TO je zvanicno citanje.Vidim prosle godine onog Dusana Petrovica (onog bradatog mandrila sa tikovima sto beci oci sam na sebe, DS) na sajmu... Gleda neku Vizantiju i Nemanjicstvo... More mrs bre!Uzmi jebenu knjigu o stolariji bolje. Niko te ne gleda, smrade. Slobodno... Ovo ima slike i mozda ces nekad uzeti u ruke... a ne! Vizantija bre! Ako ga zaustavi reporter da pokaze iz kese kako je kupio Srpsku Duhovnu Knjigu...Glasacu za nekog ko kaze da je kupio Tasen debelu slikovnicu sa kurcima i rock majicama sa koncerata!!
Samo mala nadopuna: Vinaverova Sabrana i Konstantinovićeva Izabrana dela JESU kapitalni projekti (šta god mislili/mislio o izdavaču /i ambivalentnosti samog Tešića/ koji je, inače, okupio dobru ekipu i izdaje odlične knjige). E, još nešto - ja to čitam.
  • Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Uopšte ne mogu da skontam šta o bilo čemu misli Žarković (ne samo u ovoj emisije, nego u poslednjih nekoliko godina).

Uopšte ne mogu da skontam šta o bilo čemu misli Žarković (ne samo u ovoj emisije, nego u poslednjih nekoliko godina).
misli da svi miskovica samo mogu da poljube u bulju.

zašto što nema UN, nisam obavešten ?

Zato što još samo 2 televizije prenose nekakav teniski turnir iz Londona (izgleda da se ne igra na travi :huh: ) pa B92 mora da pripomogne zarad rekordne gledanosti.

gosti: Čedomir Jovanović, Jovo Bakić i Ljiljana Smajlović

Jel Jovo u stalnom radnom odnosu u Utisku nedelje?Mislim, nemam ništa protiv čoveka, često je i jako dobar, ali ipak.

Čeda i Jovo mogu ladno da vode emisiju, već znaju kamermane, red reklama, sve

Jel Jovo u stalnom radnom odnosu u Utisku nedelje?Mislim, nemam ništa protiv čoveka, često je i jako dobar, ali ipak.
on uleće kao prva rezerva kad neko važniji dobije grip.

Edited by koksy

on uleće kao prva rezerva kad neko važniji dobije grip.
Ne beše li to Pavićević :)

Auuuu! Bakic is tearing Chedo a new one. Ongoing!

Jovo krenuo na Cedaja djonom i zubima, i to full frontal. :oEdit: mp brzi za sekund :DПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Edited by buffalo bill

Ispalio se Jovo.

Jovo krenuo na Cedaja djonom i zubima, i to full frontal. :oПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
Ceda u konopcima.

Jovo Bakić, novi Kapičić.