Wilde Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Pogledaj ove smrdljive dzibere... ovu retardiranu babetinu sto cita "naucne knjige" i "knjige za decu" i "spc ima divne knjige...""... evo ovo sad što su radili s Dostojevskim..."
James Marshall Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Ja sam čuo da je na PPP Desanka izuzetno čitana.Evo gura 239. stranicu, bobu fala
bergasa19 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Trebao je Ante da citira samog sebe kada ga je Olja ispitivala. To! To smo čekali!, viknuo je zacijelo neki policijski načelnik čitajući ovih dana u novinama kako jezikoslovci predlažu zakon o jeziku i oštre kazne za njegove prekršitelje. Jer policija i sama, ta nije blesava, vidi kakvo je jezično bezvlašće i kaos u našem društvu. Suočeno sa zabrinjavajućim rastom stope kršenja interpunkcije, loše oblikovanih pogodbenih rečenica, zloupotrebe futura egzaktnog i gaženja svih pravila o glasovnim promjenama, redarstvo upravo ne može dočekati da po dvojicu inspektora iz svake županijske policijske uprave pošalje u Zagreb na specijalnu šestomjesečnu obuku otkrivanja svih oblika jezičnog zločina, a onda krene u bespoštedan obračun s počiniteljima, široku akciju kodnog imena "Kašić-Miošić". Već vidimo naslove u novinama..."Središće: Pogrešnom deklinacijom akuzativa zlostavljao nevjenčanu suprugu""Gospić: Napio se pa brkao glagolska vremena""Požega: Dolijao ije-je manijak""Poreč: Zanemarivač aorista prekršio uvjetnu""Karlovac: U zadnji trenutak izbjegnuta tragedija zbog pogrešne palatalizacije""Supetar: Razbijen lanac osoba koje su godinama miješale č i ć"
MocaVukotic Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 (edited) bila spektakl emisija, tri idiota i ante tomić koji ništa ne konta. onaj nišlija se puši što mu olja svaki put upada u riječ, vidojković prska po samom sebi, slušalica što je dobila nagradu na kurčevom festivalu, olja gora nego ikad, zajebali su i brakija i kokija... oću još!!! Edited October 29, 2012 by MocaVukotic
maheem Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 bila spektakl emisija, tri idiota i ante tomić koji ništa ne konta. onaj nišlija se puši što mu olja svaki put upada u riječ, vidojković prska po samom sebi, slušalica što je dobila nagradu na kurčevom festivalu, olja gora nego ikad, zajebali su i brakija i kokija... oću još!!!je l ima repriza toga?
Turnbull Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Ima u konpjuteru!A verovatno ima i na tv-u, mada ne znam kad.
MocaVukotic Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 verovatno odmah sutra, tj danas oko 13-14
maheem Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Ima u konpjuteru!A verovatno ima i na tv-u, mada ne znam kad.konjpjutoru jedan od pomoćiverovatno odmah sutra, tj danas oko 13-14nadam se...koji sam konj što nisam gledao tražeći nešto da gledam
Turnbull Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Ma nisi, bilo glupo. Uopšte ne znam šta te tu zanima.
koksy Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Vidim prosle godine onog Dusana Petrovica (onog bradatog mandrila sa tikovima sto beci oci sam na sebe, DS) na sajmu... Gleda neku Vizantiju i Nemanjicstvo... More mrs bre!Uzmi jebenu knjigu o stolariji bolje. Niko te ne gleda, smrade. baš.osim ovih što gledaju.
Recommended Posts