Sir Oliver Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Gosti Utiska nedelje su pisci: Ante Tomić, Dejan Stojiljković i Marko Vidojković
Sir Oliver Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 niešta da je zovnula vanju bulića i marchelea mesto stojiljkovića i vidojkovića?
ToniAdams Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 deksa vs marko, zeldi vs panker, bice ovo epski!
Mp40 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 veceras: Cetnicko govno koje je kao moderno i kao zna da govori i pise (Praslin, recimo), Ante Tomic (car!) i Markan koji se vratio naciji, okanio se LDPovanja, odrastao i shvatio da ipak je ovo Srbija brate...
Turnbull Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 deksa vs marko, zeldi vs panker, bice ovo epski!Deksa je gotičar! Zašto se neko iz rokenrol i stripovske tematike odluči na ovakav poetski zaokret? Kako se od Kjur i Dipeš mod stigne do Miloša Obilića i Murata?- Nije to toliko različito kao što se na prvi pogled čini. Rokenrol u sebi ima dosta toga epskog. Dok sam pisao roman, stalno sam slušao grupu „30 Seconds To Mars” i njihov album „This is War”, bio je to savršen saundtrek za Pirotsku bitku. Pored njih, slušao sam i The Mission, Sisters Of Mercy, Dead Can Dance, This Mortal Coil... Pa i Depeche Mode, njihova stvar „John The Revelator“ se savršeno uklapa u atmosferu romana.
Turnbull Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 veceras: Cetnicko govno koje je kao moderno i kao zna da govori i pise (Praslin, recimo), Ante Tomic (car!) i Markan koji se vratio naciji, okanio se LDPovanja, odrastao i shvatio da ipak je ovo Srbija brate...Samo da znaš, uvređen sam u Praslinovo ime.
Mp40 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 (edited) Jebeni, zvalavi Praziluk Dziberski. Slavarski smrad koji sad ima ambicije da u svoj domacinski tor ugura sve cemu tamo nikako nije mesto. Da bi sve smrdelo na srpstvo i pravoslavlje.Jebali ti Mission i Sistersi mater, zajedno. Oko toga bi se i oni ujedinili!Edit: Mislim na Cetnika sa Wordom iz Nisa konkretno, ovaj put... Edited October 28, 2012 by Mp40
Turnbull Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 (edited) Ipak mislim da u lajnapu fali 1 Feđa. Sad je i on pisac! Pesnik tj. On je missing link između niškog revizioniste i NBG buntovnika. Edited October 28, 2012 by Syme
Mp40 Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Proemetej neunistivi. Moras, kad kenjas mekse pa obrises bulju, da pazis da papir ne ispadne negde jer Prometej moze da ti ga objavi u ozbiljnom tirazu....
simo Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Jebeni, zvalavi Praziluk Dziberski. Slavarski smrad koji sad ima ambicije da u svoj domacinski tor ugura sve cemu tamo nikako nije mesto. Da bi sve smrdelo na srpstvo i pravoslavlje.Jebali ti Mission i Sistersi mater, zajedno. Oko toga bi se i oni ujedinili!Edit: Mislim na Cetnika sa Wordom iz Nisa konkretno, ovaj put...Lepo pricaj pa to je 'nas' pisac!;-)Svakako ce biti interesantni pokusaji Olje i Marka da bar jednu rec pravilno izgovore,iz prve.
Recommended Posts