March 9, 200817 yr On zna kako je čeda Jovanović glasao i kaže sigurno nije za njega.ali zato ti sigurno znas da jeste...
March 9, 200817 yr ali zato ti sigurno znas da jeste... Nije stvar u meni nego u BoTi.Uostalom nije rekao za koga je glasao Koštunije prepodobni koji leti u ludačkoj košulji.
March 16, 200817 yr Olja isuviše oštro počela imajući u vidu njeno prijateljstvo sa Tadićem... O čijoj sujeti govori? Btw, šta im je sa tonom? Kod mene sve odzvanja i tutnji...
March 16, 200817 yr Btw, šta im je sa tonom? Kod mene sve odzvanja i tutnji... to je od uzbudjenja.<_<
March 16, 200817 yr Srce mi zalupa kad ga vidim, ljubi ga njegova mocking., kakav je lep i pametan i mlad.. Ali, slušni aparat još uvek funkcioniše, taman da fino razaznam da je glasao u drugom krugu za Tadića i da ga je indiskretno nazvao slabićem.
March 16, 200817 yr Licemer i paradigma ljudskog nemorala i beskrupuloznosti.Ali fantasticno pripremljen za obmanjivanje masa.Njegovo vreme tek dolazi.
March 16, 200817 yr Nemoral i licemerstvo je ono sto je navedeno kao cilj Tadiceve politike: da se iz EU narusi normalan zivot gradjanima Kosova a da se istovremeno zeli imati to isto Kosovo u svom sastavu.
March 16, 200817 yr Ali fantasticno pripremljen za obmanjivanje masa.Njegovo vreme tek dolazi.Zamisli, i sve to radi bez 1 šapera u svom taboru. Pih, šta bi sve postigao da zna da priča bajke...
March 16, 200817 yr Nemoral i licemerstvo je ono sto je navedeno kao cilj Tadiceve politike: da se iz EU narusi normalan zivot gradjanima Kosova a da se istovremeno zeli imati to isto Kosovo u svom sastavu.Kosovo je jedinstven primer tako da zbog toga nije prisutno licemerstvo u cilju Tadiceve politike.
March 16, 200817 yr šta Olji znači ono mhmmmm, mhmmmmmm?Kao da je došao kod psihijatra... Uh, kakav biser! Zar nije besmisleno da neko sa 5 % uči nekoga sa preko 20% šta je pravo? Olja kao da je zaboravila reč "opozicija".
March 16, 200817 yr Ahaha, crkva da kaze istinu a tu nije problem da se crkva mesa ali ako kaze nesto sto nam se ne svidja e onda se mesa i trebaje zabraniti.Ahaha
March 16, 200817 yr Ahaha, crkva da kaze istinu a tu nije problem da se crkva mesa ali ako kaze nesto sto nam se ne svidja e onda se mesa i trebaje zabraniti.AhahaNe treba crkvu zabranjivati, samo počistiti metlom (bolje da ne upotrebim pridev u funkciji atributa) iz svih državnih poslova i škola.
March 16, 200817 yr Ahaha, crkva da kaze istinu a tu nije problem da se crkva mesa ali ako kaze nesto sto nam se ne svidja e onda se mesa i trebaje zabraniti.AhahaPo obicaju, namerno pogresno interpretiras njegovu (i ne samo njegovu) izjavu.Sta je do sada SPC radila a da je istovetno ideji hriscanstva?