Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Meni je Toma ok zvucao. E sad sto su neki ovde ocekivali da predsednikuje sa kokardom na glavi i sljivovicom u ruci, pa se sad razocarani hvataju za svaku sitnicu s kojom se ne slazu pa naduvavaju do besvesti....

Edited by Verterdegete

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

ma...

Edited by Idioteque

Meni je Toma ok zvucao. E sad sto su neki ovde ocekivali da predsednikuje sa kokardom na glavi i sljivovicom u ruci, pa se sad razocarani hvataju za svaku sitnicu s kojom se ne slazu pa naduvavaju do besvesti....
Jeste dobro zvucao. Ima dobar glas, ali ga jebe glava.

Vladimir Todorić, Boško Jakšić i Boris Tadić

Boris večeras objavljuje kako prelazi u analitičare i/ili novinare? :lolol:

Pod oznakom "STRAVIČNO!", B92 je objavio informaciju da u večerašnjem "Utisku" umesto Borisa učestvuje Vladimir Pavićević, profesor na FPN-u ...

Edited by stoka

:frust: :frust: :frust:Mozda su magovi procenili da ce vise da se prica sto NE GOSTUJE ne da zapravo GOSTUJE u UN...

Idi bre Veljo citam ovo sa pola mozga pa kontam otkud i zasto Boris u Ujedinjenim Nacijama :isuse:

Kao i prošli put, Pavićević +1. Todorović preterano smara sa odbranom DS-a i vidi se da mu je Tadić blizak, a Boško ništa i ne govori.šteta što ta krivajska inicijativa nije zaživela

Edited by Lezilebovich

Todoric lupeta nevidjeno i ponasa se ko pas u teranju.

Todoric lupeta nevidjeno i ponasa se ko pas u teranju.
Tadi is his bitch.Pavicevic objasnjava.

Najjaci je bio pocetak kad su Todoric i Jaksic krenuli tuc-muc i ko kisa oko Kragujevca sve dok Pavicevic nije poceo da prica o konkretnim stvarima i o politici.

Meni je najbolje bilo kad je Todoric poceo da nabraja dobre strane Tadiceve vladavine i onda sa dna serpe izvukao rezoluciju o Srebrenici, i nista drugo.

Kada pocnes da upadas nekom u rec i kada to krenes da radis svima to znaci da nemas argumente i da pilicaris. To je Todoric veceras.

Gledateljka: Djilas je beogradski Palma... :ziga: