Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Ne mogu da verujem koliko ljudi je spavalo na času kad se radio NOPO.... <_<

Posted

Tema je na prvoj strani podforuma Politika, vatromet kreće od 20 i neke strane kad je objavljeno da će Đorđije podržati NOPO.

Posted

ijao dzorgovanka, nasmeja me do suza!na tragu borisovog "jao si ga vama", ali jedno 10000 x blamantnije :isuse:

Posted

Opa, pranje ruku od Kolarića. SLutim da će ekspresno da ga nogiraju, ili barem da ga nateraju da kleči na kukuruzu. Teofil i ekipa će biti razočarani - Kolarić nije lasta koja najavljuje naprednjačko proleće nego loose canon koji se izleteo bez razmišljanja, i sad će da trpi. Nova vlast će e, kao i prošla, držati sredine puta, bez obzira na razne nacionalističke zalupajke u svojim redovima. Oni će se upristojiti ili ih neće biti.

Posted

Džorgovankin šareniš styling je u direktnom kontrastu sa Vulinovim Johny Cash crnilom, nešto kasnije u vestima :wub:Dobar je bio novosacki gledalac koji se javio da poruči gradonačelnicima da ne moraju ni da se vraćaju iz Beograda :D Dotična dvojica nisu uspeli da me zainteresuju za svoju lokalnu frtutmu, a dao sam im puna dva sata uglavnom nepodeljene pažnje.

Posted

Emisija je bila totalni krš... Prosto ne treba zvati lokalne političare u Utisak i to je to, smore za medalju. Čak i jedan Bradić-Brajević-Poslastičar kulturni nokaut bi mi večeras lepše seo.

Posted
Emisija je bila totalni krš... Prosto ne treba zvati lokalne političare u Utisak i to je to, smore za medalju. Čak i jedan Bradić-Brajević-Poslastičar kulturni nokaut bi mi večeras lepše seo.
E, baš tako.
Posted

pa i olja se na kraju vadila kao eto taj predlog je i pobedio, te tema i gosti imaju 1 smisao :fantom:

Posted

Mda, uz spontanih 16 poziva gledalaca iz NS. I jaku konkurenciju u vidu 4-5 predloga tipa "Dačić rekao X".

Posted
Jbg, ne secam se da su se tako komentarisale emisije u kojim je tema bila gradska vlast u BG-u. :thumbdown:Primer NS-a je zgodan i za sire pitanje - Ima li smisla odrzavati lokalne izbore
Posted

Beograd već dugo nije lokal i Mašinac Dragan nije lokalni političar. Lokal bi bio da pozove Šapića, one nestranačke™ Surčince, nezadovoljnu opoziciju Čukarice... Nikom interesantno.Pokrajinska vlast u Utisku bi bila neki pandan beogradskoj i bila bi verovatno okej i zanimljiva diskusija... Ono, brojke su slične i teme na tom nivou već moraju da budu relevantne, one way or the other.

Posted

Nema veze sto Masinac nije lokalni politicar ako dodje u emisiju i bavi se lokalnim temama. Znaci, kad bi DuPe dosao u UN i pricao o mostu na Savi koji treba da se gradi u Sapcu, bilo bi ok, zato sto DuPe nije lokalni politicar? Prica o platanima, mostu, obilaznicama, parkicima,... je lokalna prica i nije nivo pokrajine. O istim stvarima moze i DuPe da prica sa Srbom Zivanovicem iz SRS-a.Da ne pominjem da je bilo i emisija o zivotu u BG-u, sa gostima tipa Zoran Cvijanovic, itd... i nikome to nije smetalo. I ne treba da smeta.Ja pozdravljam ovakve emisije. Postoji Srbija i van Beograda i javnost treba da bude upoznata sa desavanjima i u drugim centrima.

Posted

Ma čuj, postoji Srbija van Beograda, ali ono što smo u ovoj emisiji saznali potvrdili jeste da su političari van Beograda uglavnom poslušni borgovi svojih beogradskih stranačkih centrala. Ovo što se dešava u NS, samo je odjek sukoba iz centra, ništa više. Zato ovi siročići samo slažu remanima na svako Oljino pitanje. Posebno naprednjak. Kao - što pa pitate mene, kao da sam ja odlučivao.