Sludge Factory Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 I na kraju dodjosmo do glavnih krivaca za sve: apstinenata i crtaca penisa po listicu! Pusi penis sa listica, Krle™!
Muwan Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Pančić ima opasne komplekse vezane za Internet forume Tačno to sam hteo da napišem, skoro pa patološka opsednutost.Ovaj Krstić je odvratniji i više iritira od Jelene Trivan. Neverovatno gadna pojava.
Lezilebovich Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Pusi penis sa listica, Krle™!jeziv je Krle.
InvisibleLight Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 I na kraju dodjosmo do glavnih krivaca za sve: apstinenata i crtaca penisa po listicu! Pusi penis sa listica, Krle™!neverovatno da jos javno iznose stav da su apstinenti-crtaci krivi. nista nisu naucilidobice jos jedan ako pred sl.izbore pomenu tojeste krstic gadan lik
bergasa19 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 vukadinoviću teško pala ova letnja pauza, pokušava da izgovori milion reči u minuti i sumnjam da ga iko razume.Ja mislim da mislim bez obzira na to sto mislim da i dalje mislim da na nacionalnom planu treba razjasniti gledaocima bez obzira na pojedinacne ocene ja mislim da mislim ako mi vreme to dozvoli.
Quizmaster Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 u kom paralelnom svetu zive ova tri bolida ... niko da spomene korupciju, lopovluk i nesposobnost prethodne vlasti za sta je najvise kriva demokratska stranka sto znaci Boris Tadicsto se mene tice svaka politicka emisija za temu treba da ima korupciju i lopovluk ... prica o ideologiji i slicnim stvarima je u Srbiji deplasirana vec par godina ...Exactly. Dovoljno je samo podsetiti da su pre četiri godine naši mediji forsirali priču kako SPS želi da uđe u Socijalističku internacionalu, što je trebalo da omekša teren za neočekivanu koaliciju DS i SPS. Nakon četiri godine taj SPS zabole patka za tu istu Socijalističku internacionalu, uđoše u vlast sa SNS, strankom koja pokazuje svoju doslednost time što sklapa saradnju sa 1 iskusnim Mlađanom Dinkićem (o čijem lopovluku su nonstop trubili)
Tale Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 I na kraju dodjosmo do glavnih krivaca za sve: apstinenata i crtaca penisa po listicu! Pusi penis sa listica, Krle™!+1neverovatno da jos javno iznose stav da su apstinenti-crtaci krivi. nista nisu naucilidobice jos jedan ako pred sl.izbore pomenu tojeste krstic gadan lik Čini se da je Olja ipak uspela da mu iscedi očekivani odgovor. Pričaće se o Duliću&co još.
lostfanforever Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 jel to teofil vukadinovica nazvao nesrecnikom i ludakom ?
Quizmaster Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Prvo je rekao da bi, da je kojim slučajem u kafani, ljude koji brane novog ministra kulture nazvao ludacima, ali pošto je u studiju onda ih neće tako nazvati.Sad reče Vukadinoviću "Tvoje kolumne ne drže toliku pažnju kao moje"
Quizmaster Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Hahaha... Pančić je stvarno skroz odlepio večeras. Priča o protagonistima ratne politike devedesetih i nabraja Nikolića, Vučića, Dačića... Onda kaže Vukadinoviću "Nisam ja radio tu ratnu kampanju, Đorđe, nisi ni ti... Možda si to hteo!"
Turnbull Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 (edited) Đorđe je kriminalan. Ako ga je Teofil istresao.Bez dokaza. Mr'š!Edit: A Đorđe bi svakako hteo. Edited September 2, 2012 by Syme
Ryan Franco Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 teofil i djordje kao da su pomešali privatni i utiskonedeljni život.
Recommended Posts