Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Pančić ima opasne komplekse vezane za Internet forume :isuse:

Posted

Ne mogu da verujem da Beckovicka uspela da dovede tri gosta, od kojih je Vukadinovic najsipaticniji.

Posted

Iz moje knjige "123 lika u formi limerika"... :Pteofil.jpg

Posted

vukadinoviću teško pala ova letnja pauza, pokušava da izgovori milion reči u minuti i sumnjam da ga iko razume.

Posted

Ha, Aprli je izgleda Teofila naterao da jos vise zamrzi forume terajuci ga onomad da baci pogled i eventualno svrati na PPP™!

Posted
Teofil objasnio Djilasa :Hail:
reci ukratko, plizja ovo tek sutra mogu da gledam na b92 info
Posted (edited)
reci ukratko, plizja ovo tek sutra mogu da gledam na b92 info
nije isto kada prepriča neki internet forumaski idiot,ali tagovi su :tehnokrata, tranzicioni lik, ne znam mu ideologiju, nepoznat lik i sl.u principu, ono što se može pročitati i na PPP, ali se on obično u javnosti u nebesa vozdiže Edited by Lezilebovich
Posted (edited)

ok, hvala, jedva cekam sutra, ovo obecava :)

Edited by morgana
Posted

u kom paralelnom svetu zive ova tri bolida ... niko da spomene korupciju, lopovluk i nesposobnost prethodne vlasti za sta je najvise kriva demokratska stranka sto znaci Boris Tadicsto se mene tice svaka politicka emisija za temu treba da ima korupciju i lopovluk ... prica o ideologiji i slicnim stvarima je u Srbiji deplasirana vec par godina ...

Posted

ali :lol: gradski zavod za prirodu i vrapce

Posted

Dordje ne voli Krletove™ vrapce, ali da su pomenuli golubove sigurno bi mu bilo milo.

Posted

Ako mu da pet minuta... Pa kenjao je prvih 15 dok se Olja nije setila da postoje još dva gosta.