Turnbull Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Meni neko jednom reko da sam isti Matija Dedić.Ali bih te ipak molio da ne obrađuješ Vasu Ladačkog. Već je previše verzija te pesme u univerzumu. Izuzev u stilu Pera Defformera, što podržavam.
Milosh76 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 U Utisku nedelje, prvi televizijski intervju Predsednika Srbije Tomislava Nikolića, od inauguracije.
Filipenko Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Toma iskusno gostuje večeras kada 99,9% ljudi gleda finale EŠ
Turnbull Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Toma iskusno gostuje večeras kada 99,9% ljudi gleda finale EŠ /PC-mod off/Prava prilika da stavi svoju gay-friendly kapu i obeća da će stati na čelo parade, pošto svi znamo ko jedini ne gleda fudbal ;) /PC-mod on/
Aion Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Ovi su potpuno odlepili. Pustili su deo u kome Beckovicka i Nikolic pokusavaju da se sete kako se zove predsednica Kosova, pri cemu Nikolic izgleda da nije znao da je u programu, a Beckovicka u izvinjenju na kraju emisije tvrdi da nije znala ni ona.
Milosh76 Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=OVifnt54m6wI niko da im javi da su u programu
Filipenko Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Izgleda da su skroz fejlovali po pitanju isključivanja iz programa. Sada gledam Utisak nedelje, na 33:20 Toma se čudi da li su normalni da opet daju reklame od 6 minuta
Weenie Pooh Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Sunđer Bob je večeras bio retko tugaljiv, skoro da čovek oseti neku... empatiju prema njemu Srećoim, ubrzo je počeo da reternira Živkoviću u svom karakterističnom stilu (šta vi nama tu nešto, pa mi bar nismo odveli stranku ispod cenzusa kao neki 2003. ), pa se sve vratilo u normalu.
katamaran Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Seca li se neko kopije utiska sa TV Politike? 99.99% sam siguran da ju je vodila Verica Bradic.Ne mislim na Masku nedelje Natase Miljkovic.Koliko se secam ovo je bila prva kopija i tu su uveli pozitivne i negativne utiske.
Frank Pembleton Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Da secam se...Glavati to smislio, ali je bila to tek zabava sa bradickom na celu...
Đipalo Junuz Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Kakvo otvaranje sezone: Gosti Utiska nedelje su Teofil Pančić, novinar nedeljnika Vreme; Đorđe Vukadinović, politički analitičar i Nebojša Krstić, bivši savetnik predsednika Borisa Tadića.
Quizmaster Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Krstić se buni što novu špicu peva grupa građana, a Olja umesto Viva Vox kaže da to peva Vox Populi
InvisibleLight Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 'to je na nivou ovih forumaskih internet idiota' - teofil :0.6:
Recommended Posts