June 18, 201212 yr Meni neko jednom reko da sam isti Matija Dedić.Ali bih te ipak molio da ne obrađuješ Vasu Ladačkog. Već je previše verzija te pesme u univerzumu. Izuzev u stilu Pera Defformera, što podržavam.
June 30, 201212 yr U Utisku nedelje, prvi televizijski intervju Predsednika Srbije Tomislava Nikolića, od inauguracije.
July 1, 201212 yr Toma iskusno gostuje večeras kada 99,9% ljudi gleda finale EŠ /PC-mod off/Prava prilika da stavi svoju gay-friendly kapu i obeća da će stati na čelo parade, pošto svi znamo ko jedini ne gleda fudbal ;) /PC-mod on/
July 1, 201212 yr Ovi su potpuno odlepili. Pustili su deo u kome Beckovicka i Nikolic pokusavaju da se sete kako se zove predsednica Kosova, pri cemu Nikolic izgleda da nije znao da je u programu, a Beckovicka u izvinjenju na kraju emisije tvrdi da nije znala ni ona.
July 2, 201212 yr Izgleda da su skroz fejlovali po pitanju isključivanja iz programa. Sada gledam Utisak nedelje, na 33:20 Toma se čudi da li su normalni da opet daju reklame od 6 minuta
July 8, 201212 yr Sunđer Bob je večeras bio retko tugaljiv, skoro da čovek oseti neku... empatiju prema njemu Srećoim, ubrzo je počeo da reternira Živkoviću u svom karakterističnom stilu (šta vi nama tu nešto, pa mi bar nismo odveli stranku ispod cenzusa kao neki 2003. ), pa se sve vratilo u normalu.
July 31, 201212 yr Seca li se neko kopije utiska sa TV Politike? 99.99% sam siguran da ju je vodila Verica Bradic.Ne mislim na Masku nedelje Natase Miljkovic.Koliko se secam ovo je bila prva kopija i tu su uveli pozitivne i negativne utiske.
July 31, 201212 yr Da secam se...Glavati to smislio, ali je bila to tek zabava sa bradickom na celu...
September 1, 201212 yr Kakvo otvaranje sezone: Gosti Utiska nedelje su Teofil Pančić, novinar nedeljnika Vreme; Đorđe Vukadinović, politički analitičar i Nebojša Krstić, bivši savetnik predsednika Borisa Tadića.
September 2, 201212 yr Krstić se buni što novu špicu peva grupa građana, a Olja umesto Viva Vox kaže da to peva Vox Populi