Verterdegete Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Sta rece da NY nema?Ormarice s knjigama i porodjaja bez kreditne.
Zaz_pi Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Ormarice s knjigama i porodjaja bez kreditne.Mislio sam da mi se ucinilo.Ovo sto Djilas lupeta, da lupeta, je neverovatno.
InvisibleLight Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Mislio sam da mi se ucinilo.Ovo sto Djilas lupeta, da lupeta, je neverovatno. i ja mislim da se zezao za njujork, da se osveti đulijaniju
Далибор Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Sta radi Cedina zena? kaze da mu je od plate platila 700 000 za kampanju
bergasa19 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Ovo je skandalozno kako Đilas eksploatise decu. Kakva baraba.
Аврам Гојић Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 ovo bolestan covek jbt "Svaka trudnica u Beogradu prima 100 posto plate, Beograd finansira tri pokušaja veštačke oplodnje, obezbedili smo besplatne udžbenike za sve prvake i toga nema u Njujorku. I u gradu iz koga je ovaj gospodin došao, neće da vas porode u bolnici ako nemate kreditnu karticu".
Zaz_pi Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 A, Olja ne sme da pisne Djilasu. Maksimalno skrusena Mnogo dobra emisija.
bergasa19 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Jad i beda ove zemlje u direktnom prenosu. Ovo su te gradjanske demokratske opcije u svom njihovom pravom crnilu. Slike njih troje su nesto nadrealno i osecam se kao da ce svaki cas utrcati neko sa natpisom skrivena kamera. Dragane u pravu si da nisi u pravu kada si mi rekao da nisam u pravu kad sam ti spomenuo da nisi u pravu, ali ne radi se o tome. Mi ovde kandidujemo politike i na nama je da ovoj zemlji kazemo istinu o tome gde se nalazimo u ovom trenutku.Cedo nisi u pravu. Deca su deca. Ali Dragane zasto si to izjavio. Poslednji put cu odgovoriti na to pitanje, Deca su deca i mala Milica je sedela u nosi. Olja nisam dosao u emisiju da pricam o nosama i kadama vec da kandidujem bojler kao uzrok i da iskreno ponudim bojlere koji ce nas napokon osloboditi zablude da je voda iz cesme topla.
Аврам Гојић Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Jad i beda ove zemlje u direktnom prenosu. Ovo su te gradjanske demokratske opcije u svom njihovom pravom crnilu. Slike njih troje su nesto nadrealno i osecam se kao da ce svaki cas utrcati neko sa natpisom skrivena kamera. Dragane u pravu si da nisi u pravu kada si mi rekao da nisam u pravu kad sam ti spomenuo da nisi u pravu, ali ne radi se o tome. Mi ovde kandidujemo politike i na nama je da ovoj zemlji kazemo istinu o tome gde se nalazimo u ovom trenutku.Cedo nisi u pravu. Deca su deca. Ali Dragane zasto si to izjavio. Poslednji put cu odgovoriti na to pitanje, Deca su deca i mala Milica je sedela u nosi. Olja nisam dosao u emisiju da pricam o nosama i kadama vec da kandidujem bojler kao uzrok i da iskreno ponudim bojlere koji ce nas napokon osloboditi zablude da je voda iz cesme topla.da li je moguce da je govorio o Milici Rakic? ima li on imalo srama i stida?
bergasa19 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 da li je moguce da je govorio o Milici Rakic? ima li on imalo srama i stida?Nije. Karikiram do kraja.
Recommended Posts