Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

Ko je ova milfara? :mellow:

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

Vesna Mališić. Odlična je. U svakom pogledu :)

A iz kakve je porodice......?

ovo joj dekaratko-bozovic.jpg

Ko je zemo? Sabija covjek.

ovo joj dekaratko-bozovic.jpg
Nooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!

a ko je sve unutra i ochem divani? vishe nemam mali prijemnik (u izvesnom smislu, koji je isti kao i da ga nemam), al kao, interesujem se ^_^

PUPS "mozda ona i ne zna da se uclanila" :isuse: :isuse: :isuse:

PUPS "mozda ona i ne zna da se uclanila" :isuse: :isuse: :isuse:
meni ovo najbolja stvar koju sam video u kampanji

Pristupni putevi i udarne rupe za dasku preko neke izusene recice, to je utisak godine i ove kampanje!Ejjjjj, obecava da ce graditi pristupne puteve i krpice udarne rupe za dasku?!229541_most03_f.jpg

Edited by Milosh76

šuti, seno, šuti.btw, čuo sam da ih sad zovu 6 92

Vesna Mališić. Odlična je. U svakom pogledu smile.gif
Najbolja srpska novinarka-milfara ...
Vesna Mališić. Odlična je. U svakom pogledu :)
Meni je bila uzasno iritantna. A nije rekla bogznasta.Onaj Stevanovic mi je car :lol: samo sam cekao da u nekom trenutku kaze "jeb'ga..."Inace interesantan mi ovaj Beckovicev koncept - dovlaci 3 nekakva analiticara u svaku emisiju da pricaju o kampanji, i oni svi pljuju po svima - dakle, za pohvalu. :D Kao da pokusava da minira izbornu kampanju tj. pokaze koliko je sve to besmisleno. Ako je to cilj, onda svaka cast.

Ona ima odlicnu knjigu intervjua sa Djindjicem, gde su temeljno i dinamicno prikazani dogadjaji o stvaranju DOS-a, 5. oktobru ukljucujuci gomile detalja i ne toliko aktuelnih i popularnih cinjenica,poteza i odnosa.O-Zoranu-Djindjicu-San-o-Srbiji-Vesna-Malisic_slika_O_997852.jpgKoga jos kopka ta tematika,svaka preporuka za citanje.

Je l' ovo tvoj stan, Vesna? :)

Edited by Buck Naked