gospa buba Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 a ko je sve unutra i ochem divani? vishe nemam mali prijemnik (u izvesnom smislu, koji je isti kao i da ga nemam), al kao, interesujem se ^_^
Papovac Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 PUPS "mozda ona i ne zna da se uclanila" :isuse: meni ovo najbolja stvar koju sam video u kampanji
Milosh76 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 (edited) Pristupni putevi i udarne rupe za dasku preko neke izusene recice, to je utisak godine i ove kampanje!Ejjjjj, obecava da ce graditi pristupne puteve i krpice udarne rupe za dasku?! Edited April 1, 2012 by Milosh76
MocaVukotic Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 šuti, seno, šuti.btw, čuo sam da ih sad zovu 6 92
stoka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Vesna Mališić. Odlična je. U svakom pogledu Najbolja srpska novinarka-milfara ...
hazard Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Vesna Mališić. Odlična je. U svakom pogledu :)Meni je bila uzasno iritantna. A nije rekla bogznasta.Onaj Stevanovic mi je car samo sam cekao da u nekom trenutku kaze "jeb'ga..."Inace interesantan mi ovaj Beckovicev koncept - dovlaci 3 nekakva analiticara u svaku emisiju da pricaju o kampanji, i oni svi pljuju po svima - dakle, za pohvalu. :D Kao da pokusava da minira izbornu kampanju tj. pokaze koliko je sve to besmisleno. Ako je to cilj, onda svaka cast.
Mentalna Higijena Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Ona ima odlicnu knjigu intervjua sa Djindjicem, gde su temeljno i dinamicno prikazani dogadjaji o stvaranju DOS-a, 5. oktobru ukljucujuci gomile detalja i ne toliko aktuelnih i popularnih cinjenica,poteza i odnosa.Koga jos kopka ta tematika,svaka preporuka za citanje.
Buck Naked Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 (edited) Je l' ovo tvoj stan, Vesna? :) Edited April 3, 2012 by Buck Naked
Recommended Posts