Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

minsitar kulture nije pristojno da preporucuje pojedinacnu knjigukakv je ovo car

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

^^ aaa, neb se ja smejala :Dpredvidjam da ce obnevidjavanje biti 1 reshenje kosovskog problema!bar izgleda da je krenulo na tu stranu :unsure:

Edited by thermal bug

06.03.12.-300x214.jpg

Gosti Utiska nedelje su: Voja Žanetić, kreativni direktor marketinške agencije MOZAIK; Dragoljub Petrović, novinar Danasa i Aleksandar Mandić, reditelj.Ovo lici na potencijalno normalnu raspravu bes svadji i ostalih gluposti.

Gosti Utiska nedelje su: Voja Žanetić, kreativni direktor marketinške agencije MOZAIK; Dragoljub Petrović, novinar Danasa i Aleksandar Mandić, reditelj.Ovo lici na potencijalno normalnu raspravu bes svadji i ostalih gluposti.
Mislim da će prvi i poslednji da se takmiče ko će da ukrade više vremena, biće tu par puta "...čekajte da vam objasnim" od Mandića ali će verovatno da bude kulturiška.Na žalost mislim da se zbog datuma neće izbeći ono "...govorio sam ja:Zorane pazi se..."

Voja Zanetic - srpski humor srpskog stila sa srpskim specificnostima i srpskim pristupom. Ali demokratski i otvoreno prema svetu... koji nam nista dobro ne misli.Mogli su i Petra Lazica da dovedu da dosrbi malo, ako ga Bora Corba pusti iz cmara. Oni su najveci majstori najjadnijeg nacionalizma koji tako ne deluje odmah. Stvarno su majstori!

Nisam očekivao ovakvo poltronstvo Mandica....Mora da se slihta za neki "projekat"...

Šlehtao ne šlihtao, maestralno je objasnio ovo kako Đilas nema mane... samo što bi trebalo malo da potencira patriotski diskurs jer toga kod nas nema dovoljno, skoro niko to ne radi, zašto se ne ugledaju malo na Putina :blink:

neko je od zanetica ocekivao nesto drugo. na primer, humor?

mandic!? jedino pripametno sto je taj hrcak uradovao, bejase ona emisija na stb-u sa rahmetli faši-isprdkom n. milosevicem i toliko-neutralan-da-to-boli (osim spram šišmiškovića) d. zarkovicem, to je bilo zabavno.

• 2 weeks later...

Je l' neko gledao ono kolektivno verbalno urnisanje skoro svih politickih aktera sinoc? Boris Begovic (car! :D), Jovo Bakic (takodje :D), onaj sa FEFA-e jos i najumereniji.Kada su se dotakli Dinkic, Begovic ga poklopio onako argumentovane, a Bakic samo "Dinkic je apsolutno ono najgore u srpskoj politici...vrlo talentovan za osvajanje vlasti, steta sto svoj talenat arci na zamajavanje gradjana..."Kada su dosli do Cede, Begovic nesto u fazonu "svidja mi se ovo pravi ljudi na pravom mestu - podseca me na jednog sto je rekao resenje su kadrovi, kadrovi, kadrovi..." :D

Boris Begovic
Anduril!

nije anduril.

:lol: