gospa buba Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 ja ne smem ni da probam da gledam. a naidje ovaj ulickani, sto saoseca sa gradjanima koji imaju devizne dugove a dinarske prihode, ja pochinjem da se svadjam sa televizorom odma se setim one cvetkoviceve izjave, koja je u medijima trajala tachno 15 minuta, kako su gradjani sami krivi za pad dinara, jer su nekontrolisao uzimali kredite indeksirane u evrima, umesto da su uzimali kredite indeksirane u dinarima.mama da im se indeksira <_<
gospa buba Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 +1Sjajno rečeno...ma sta sjajno! ja ne smem vishe nishta da gledam, ne moze da se prati od mene
spettacollo Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ja mislio da sam od retkih koji psuju televizor. Sad čuh komšiju kako se dernja i tera u majčinu...
radisa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ja mislio da sam od retkih koji psuju televizor. Sad čuh komšiju kako se dernja i tera u majčinu...Uradiš ovako...A onda sam isključio TV i zaključio da slušanje jednog idiota nikako ne može biti dobro za moju psihu...Ja stvarno više ne mogu da ih gledam... Nemaju ništa pametno da kažu, a lažu, mažu a posle toga i kradu...Ako neko pametan i gostuje u emisiji, njega ućutkaju dok si rekao "provizija"...Gledati političke talk-show emisije u Stradiji zaista nema neku svrhu... Samo se iznerviraš, još više popizdiš i budeš tamo gde si bio i pre toga...I da, mentalno(ne i stvarno, naravno, to je neuporedivo), sad mi je gore nego 90-ih... Tad sam znao da su govna na vlasti, a sad su na vlasti govna za koja sam svojevremeno glasao...
Кристофер Лумумбо Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 sta je rekao cosic, na koga je mislio pusilips?
gospa buba Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Treba gledati cisto fenomenoloski.matora sam ja za fenomenoloshki :Dova kampanja ce izgleda da me zaobidje <_<
Recommended Posts