bergasa19 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 O, pa, to vec krenulo umereno, pobednicki*, i EU i UN i Kosovo. :o
Dr Arslanagić Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 O, pa, to vec krenulo umereno, pobednicki, i EU i Kosovo*. :o*Ovaj natpis ne prejudicira status Kosova i u skladu je sa Rezolucijom 1244 i mišljenjem MSP o kosovskoj deklaraciji o nezavisnosti
Кристофер Лумумбо Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Dusan 365lepihdana Petrovic.ne razumem zasto su njega reaktivirali? smatraju da imaju previse glasova pa zele da udele malo kolegama na politickoj sceni? kakav gmaz.
Lezilebovich Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 ne razumem zasto su njega reaktivirali? kako mislis reaktivirali ? on je sve vreme tu .
radisa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) ne razumem zasto su njega reaktivirali? smatraju da imaju previse glasova pa zele da udele malo kolegama na politickoj sceni? kakav gmaz.Kojote, on je 3 čovek stranke, već jako, jako dugo vremena... Sam se reaktivirao(u javnosti), nije njega niko reaktivirao...Hella je klon Dušana Petrovića...Definitivno... To je taj nastup... :D Edited March 4, 2012 by radisa
Кристофер Лумумбо Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 kako mislis reaktivirali ? on je sve vreme tu . Kojote, on je 3 čovek stranke, već jako, jako dugo vremena... Sam se reaktivirao(u javnosti), nije njega niko reaktivirao...Hella je klon Dušana Petrovića...Definitivno... To je taj nastup... :Dhteo sam da kazem da su ga poslali u prve borbene linije, jedno vreme je bio po strani. retko ogavan lik. sigurno top3 u demokratskoj stranci po ogavnosti.
radisa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) hteo sam da kazem da su ga poslali u prve borbene linije, jedno vreme je bio po strani. retko ogavan lik. sigurno top3 u demokratskoj stranci po ogavnosti.Ma taj je sam odlučio da se pojavi... Uzgred meni je No2... No1 je naravno ekolog, pizda mu materina ogavna... Edited March 4, 2012 by radisa
Dark Wader Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Kakav profi duet... udavise (ispinovase) emisiju, Culibrk nema sanse da se cuje...
Кристофер Лумумбо Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Trivanka je suvereno na tronu. Ma taj je sam odlučio da se pojavi... Uzgred meni je No2... No1 je naravno ekolog, pizda mu materina ogavna... uh, tek sad kapiram koliko je tesko napraviti listu.jeremic suvereno vlada kod mene. tu su jos i dulic, trivanka, petrovic, djilas...
spettacollo Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Da ali je Petrović idiot. "Polako, da vidimo šta je to poskupelo"
radisa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Da ali je Petrović idiot. "Polako, da vidimo šta je to poskupelo" Pa jel' lepo objasnio da je sve što ima veze sa naftom skuplje jer je nafta skuplja na svetkom tržištu... Na konstataciju da je bila i 150$ za barel samo je nastavio da melje...A onda sam isključio TV i zaključio da slušanje jednog idiota nikako ne može biti dobro za moju psihu...
Recommended Posts