Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

Ovo se izgleda sve Hella javlja u emisiju!

Posted

"gde god se ja pojavim, pojavi se taj jedan koji kaze da mu je nesto grozno i onda to kamera uvek zabelezi" :rolf:

Posted

Politicar koji bezi od politickih tema ko djavo od krsta. Vrlo inteligentno to Đilas radi.

Posted
Ovo se izgleda sve Hella javlja u emisiju!
Ja sam mislio da je Hella mladji ali po glasu bih rekao da ima bar 6 banki
Posted

ovaj ce tako jako da kara vucica da nece biti cak ni zanimljivo.

Posted

Naravno. Narod je stoka, podmiti ga sa par paketića i ponekim javnim radom i eto ti večne podrške. Za to vreme isisavaj iz ekonomije sve što možeš preko "agencija" i "fondova" i uživaj u trijumfu.

Posted
"gde god se ja pojavim, pojavi se taj jedan koji kaze da mu je nesto grozno i onda to kamera uvek zabelezi" :rolf:
Jel' ovo stvarno rekao? :lol:
Posted

Mislim da je bilo nešto u fazonu: "Oni šalju aktiviste svuda gde ja nešto treba da kažem, i onda se uvek kao slučajno nađe jedan kome nešto nije dobro, i ta televizija je uvek tu da to zabeleži". Pod tom televizijom je mislio na SvetPlus.Inače, surovo upečatljiv nastup gradonačelnika. Odradio je bruku glasova ovom spektakularnom simulacijom nedužnog ali odlučnog čoveka.

Posted

+1Ali OB koja mu se do patosa zahvaljuje i na početku i na kraju emisije što se udostojio da je počasti svojim prisutstvom... čovek je na dva sata ispustio lopatu iz ruku samo da bi njoj učinio uslugu :isuse:

Posted

Stekao bi se utisak da ne glasate upravo za tog gradonačelnika? :unsure:

Posted
Jel' ovo stvarno rekao? :lol:
zar bih ja to izmislila.
Mislim da je bilo nešto u fazonu: "Oni šalju aktiviste svuda gde ja nešto treba da kažem, i onda se uvek kao slučajno nađe jedan kome nešto nije dobro, i ta televizija je uvek tu da to zabeleži".
ne izmisljaj angry.gif
Posted (edited)

Tviterasi sinoc o Đilasu, a nastavljeno na blogu . Ubacen je u naslove filmova.

Đilas je tužna misao koja se plešeĐilas u malom rituĐilas na usijanom limenom krovuĐilasov na reci KvajĐilas uvek zvoni dva putaSam u Đilasu 3Ghost ĐilastersKako sam sistematski uništen od ĐilasaĐilas u raljama životaKakav Boris, takav ĐilasPritajeni tigar skriveni ĐilasKad porastem biću ĐilasDragane, znam šta si radio prošlog letaMoj veliki mrsni pravoslavni ĐilasGospodin i gospođa ĐilasCrni Vučić, beli ĐilasĐilas Cassidy & Aleksandar KidZona ĐilasovaĐilas iz blataĐitanikĐilas i predrasudeTajkuni više vole ĐilasaCoco pre Chanel, Đilas pre mostaĐil i DžimTreći kamen od ĐilasaBraća po ĐilasuĐilas je pao na temeČekaj ga i Đilas će sigurno doćiSneg veje a Đilas se češljaLegende o ĐilasuOvo nije glupi tinejdžerski ĐilasMistični ĐilasIce Age:DjilastownLegally DjilasMlad i zdrav ko Đilas
Edited by bergasa19
Posted

Sve što (ne)treba da znamo o neuspelom bekstvu i uspelim hapšenjima.Gosti Utiska nedelje su: Božo Prelević, advokat, Dušan Telesković, novinar lista Politika i Vojislav Tufegdžić, urednik u nedeljniku Novi magazin

Posted

Samo kad je Božo-ja uopšte ne radim za DB-Prelevć tu...Sigurno će se nešto i saznati...

Posted

božo ni danas nije propustio da pomene da je bio ministar /sad više ne govori da je bio koministar/