Sludge Factory Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ovo se izgleda sve Hella javlja u emisiju!
cmrlj Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 "gde god se ja pojavim, pojavi se taj jedan koji kaze da mu je nesto grozno i onda to kamera uvek zabelezi"
bergasa19 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Politicar koji bezi od politickih tema ko djavo od krsta. Vrlo inteligentno to Đilas radi.
ficfiric Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ovo se izgleda sve Hella javlja u emisiju!Ja sam mislio da je Hella mladji ali po glasu bih rekao da ima bar 6 banki
Кристофер Лумумбо Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 ovaj ce tako jako da kara vucica da nece biti cak ni zanimljivo.
Filipenko Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Naravno. Narod je stoka, podmiti ga sa par paketića i ponekim javnim radom i eto ti večne podrške. Za to vreme isisavaj iz ekonomije sve što možeš preko "agencija" i "fondova" i uživaj u trijumfu.
zorglub Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 "gde god se ja pojavim, pojavi se taj jedan koji kaze da mu je nesto grozno i onda to kamera uvek zabelezi" Jel' ovo stvarno rekao?
Muwan Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Mislim da je bilo nešto u fazonu: "Oni šalju aktiviste svuda gde ja nešto treba da kažem, i onda se uvek kao slučajno nađe jedan kome nešto nije dobro, i ta televizija je uvek tu da to zabeleži". Pod tom televizijom je mislio na SvetPlus.Inače, surovo upečatljiv nastup gradonačelnika. Odradio je bruku glasova ovom spektakularnom simulacijom nedužnog ali odlučnog čoveka.
Weenie Pooh Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 +1Ali OB koja mu se do patosa zahvaljuje i na početku i na kraju emisije što se udostojio da je počasti svojim prisutstvom... čovek je na dva sata ispustio lopatu iz ruku samo da bi njoj učinio uslugu
Filipenko Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Stekao bi se utisak da ne glasate upravo za tog gradonačelnika?
cmrlj Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Jel' ovo stvarno rekao? zar bih ja to izmislila.Mislim da je bilo nešto u fazonu: "Oni šalju aktiviste svuda gde ja nešto treba da kažem, i onda se uvek kao slučajno nađe jedan kome nešto nije dobro, i ta televizija je uvek tu da to zabeleži".ne izmisljaj
bergasa19 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Tviterasi sinoc o Đilasu, a nastavljeno na blogu . Ubacen je u naslove filmova. Đilas je tužna misao koja se plešeĐilas u malom rituĐilas na usijanom limenom krovuĐilasov na reci KvajĐilas uvek zvoni dva putaSam u Đilasu 3Ghost ĐilastersKako sam sistematski uništen od ĐilasaĐilas u raljama životaKakav Boris, takav ĐilasPritajeni tigar skriveni ĐilasKad porastem biću ĐilasDragane, znam šta si radio prošlog letaMoj veliki mrsni pravoslavni ĐilasGospodin i gospođa ĐilasCrni Vučić, beli ĐilasĐilas Cassidy & Aleksandar KidZona ĐilasovaĐilas iz blataĐitanikĐilas i predrasudeTajkuni više vole ĐilasaCoco pre Chanel, Đilas pre mostaĐil i DžimTreći kamen od ĐilasaBraća po ĐilasuĐilas je pao na temeČekaj ga i Đilas će sigurno doćiSneg veje a Đilas se češljaLegende o ĐilasuOvo nije glupi tinejdžerski ĐilasMistični ĐilasIce Age:DjilastownLegally DjilasMlad i zdrav ko Đilas Edited February 6, 2012 by bergasa19
Milosh76 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Sve što (ne)treba da znamo o neuspelom bekstvu i uspelim hapšenjima.Gosti Utiska nedelje su: Božo Prelević, advokat, Dušan Telesković, novinar lista Politika i Vojislav Tufegdžić, urednik u nedeljniku Novi magazin
radisa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Samo kad je Božo-ja uopšte ne radim za DB-Prelevć tu...Sigurno će se nešto i saznati...
mammy two shoes Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 božo ni danas nije propustio da pomene da je bio ministar /sad više ne govori da je bio koministar/
Recommended Posts