January 22, 201213 yr "Suspekcija" aaaaaaaaaaaaa, pa ovo je genijalno bre! Smajlovicka ko DJoV prosle nedelje, dominira vec u prvim sekundama!
January 22, 201213 yr "Hi hi, koliko ste kilograma izgubili od naprezanja da nađete to tumačenje, te mudrosti u tekstu tog... čoveka?"
January 22, 201213 yr Prosto mi je neverovatno da Olja ne zna da je Portal analitika portal kao i svaki drugi.
January 22, 201213 yr "Branite Nikolaidisa a ne branite Šešelja koji devet godina leži u zatvoru! Vi niste principijelni!"
January 22, 201213 yr Da li je i Zvezdan Jovanović imao slobodu mišljenja? It's official: Olja je dotakla dno dna. :isuse:Mada ne treba zaboraviti da je u pitanju persona koja je nakon divljanja povodom parade govorila o "teroru političke korektnosti." Edited January 22, 201213 yr by Fida'i
January 22, 201213 yr "Malo" sam dremnuo popodne, otvorim sad oči, dokopam se daljinca, klik, Utisak, Prokić: "Ja vraćam iskrenost u politiku".
January 22, 201213 yr ne mogu da verujem da se razgovara, regularno, javno i pri chistoj svesti, o tome kako je legija postao pisac :ph34r:prava je shteta sto nece neko chesce da joj chachka drugare, npr pisca krstica, prepalila bi se iz mesta, ko siroma djoka proshle nedelje <_<fantastichno. Edited January 22, 201213 yr by thermal bug
January 22, 201213 yr A na to se maestralno nadovezuje Prokić sa odbranom zakona o informisanju da ne bi slučajno pala vlada, reko Dinkić da će da padne