Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

ĐV dosta naoštren, a Basara za sada skroz opušten. Verovatno je stvar u tome da ĐV mora da glumi i da izgleda pristojno

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

na mom tv svi izgledaju da su pod infracrvenim lampama :lol:vidi badi lengvidz :lol:

Edited by darling

ĐV kao Viliam H Mejsi u svim filmovima u kojima ga se sećam. Glumi da je pristojan, jadan, smušen, a najradije bi zubima isčupao vilicue da. ĐV uopšte ne može da izgovori Basarino ime

Edited by Lezilebovich

djv face :D , ovo nema cenu.kritikuju ga ljudi jer nije vise tuzio :D

Edited by Papovac

djvukadinovic ko uvredjeno dete: mama, reko mi je da sam govno...dosadan je, al kad basara progovori, onda je super

Edited by darling

Basara je u pravu, DjV je pravi, nepatvoreni malogradjanin, kao i cela njegova ekipa!

Basara ce se prevrnuti na stolici...

Đorđe zrtva.

:lol: o kako ga zjbvaavid kako je ozbiljan, on je u misiji da nam sve objasni

Edited by darling

-Navodnici znače citiranje!-Ma nemoj mi reći....prvi put čujem... :lol:

''ne deluje mi pouzdano da dobije vizu za ameriku'', koji je basara kralj, ovaj ce popizdeti

Basara je fino uradjen, a Vukadinovic se pali ko hepo kockica."strani placenici" opet na sceni :puke:

Jes' da je ĐV đubre, ali stvarno ne razumem kako vam je Basara simpatičan sa ovim glumljenjem idiota

Dziberanija....

Jes' da je ĐV đubre, ali stvarno ne razumem kako vam je Basara simpatičan sa ovim glumljenjem idiota
ja padam sa stolice. meni deluje ko da se dobro zajebava sa ovim''dziberom'' :D