aram Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 kapiram da je ovo, mada nisam gledao, ne mogu :(http://www.youtube.com/watch?v=9LT0hnod734
InvisibleLight Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 jeste, svaka cast.(tragala malo po tubi i odustala)mi piace
Dark Wader Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 http://www.dominomag...om/article/3217"Kosta Andrić - intervjuŠta rade mladi u Evropi, a šta rade kod nas?Skoro sam čitao jednu studiju i to izgleda ovako: Prosečni 24- godišnjak koji živi u nekoj od zemalja EU je proputovao celu Evropu i makar jednom putovao na neki drugi kontinent. Do sada je završio školovanje tokom koga je deo proveo na razmeni. Govori najmanje jedan strani jezik i koristi računar kao da ga je sam izmislio. Slušao je svoj omiljeni bend uživo na nekom koncertu. Volontira minimum 5 sati nedeljno i ima plan za svoj život za narednih 5 godina. Mislim da to govori dovoljno." :Hail:Siroti mladi Rumuni...
Dr Arslanagić Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 "Kosta Andrić - intervjuŠta rade mladi u Evropi, a šta rade kod nas?Skoro sam čitao jednu studiju i to izgleda ovako: Prosečni 24- godišnjak koji živi u nekoj od zemalja EU je proputovao celu Evropu i makar jednom putovao na neki drugi kontinent. Do sada je završio školovanje tokom koga je deo proveo na razmeni. Govori najmanje jedan strani jezik i koristi računar kao da ga je sam izmislio. Slušao je svoj omiljeni bend uživo na nekom koncertu. Volontira minimum 5 sati nedeljno i ima plan za svoj život za narednih 5 godina. Mislim da to govori dovoljno." :Hail:Siroti mladi Rumuni... ovo ide u potpis
TandaraMandaRa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Zoran Milivojevic prodaje muda za bubrege. Covek se pojavjuje u ulozi "strucnjaka" na brejnstorminzima marketinskih agencija, prica o knjizi Z.Lausevica i opravdanosti fizicke kazne u vaspitanju. Ne znam samo ko njemu, kao i "nezavisnom" Vukadinovicu daje toliko prostora u medijima...
John Coltrane Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Jel se seca neko kad je gostovao Igor Mandic, ali sam? Ima tome par godina, al nigde ne mogu da izguglam kad je tacno bio.
Fida'i Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Jel se seca neko kad je gostovao Igor Mandic, ali sam? Ima tome par godina, al nigde ne mogu da izguglam kad je tacno bio. 4. februara 2007.
darling Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 u al ce sutra da se gleda utisak: basara vs. djvukadinovic. cak cu i ja da narihtam kanal.
Mentalna Higijena Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=1rPwCGkFyjE&feature=plcp&context=C33f0af8UDOEgsToPDskIN04N0YtNWuPvM0rCKF-9j
Verterdegete Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 (edited) I on je pocetkom devedesetih jos uvek bio klinac... relativno. Edited January 15, 2012 by Verterdegete
John Coltrane Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Hvala Fida'i :).Veceras veliki konkurent milanskom derbiju ce biti Utisak.
Milosh76 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Koje su sanse da Basara ne bude pijan, a da Vukadinovic ne vrti 3 recenice u krug?
Frank Pembleton Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Djooooordjeeeee "fali u potpisu srpska"
Recommended Posts