Jump to content

Utisak nedelje

Featured Replies

• Replies 21.1k
  • Views 1.9m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• +1000  Samo se podsetiti da je on izgubio svoje sve na svetu, i niko živ mu ne bi zamerio da se zaključao u sobu do kraja svog života.. .. A on je došao da u emisiji proživljava svoju tugu p

• Pa evo, sama je sve rekla u ovoj objavi na Instagramu, ako se već nije moglo zaključiti iz sinoćnjeg nastupa. Nju izbori u Srbiji ne zanimaju, nju politika u Srbiji ne zanima, ona ne želi da se izjašn

• Taihoskopija
    Taihoskopija

A ja imam i baš svašta protiv ministarstva, malo je you had one job jebiga,  ovo je ogroman prospust u najosetljivijem kontekstu i momentu i malo je kao -> jeste zbuni te šaman žena koja đuska Gara

Posted Images

jeste, svaka cast.(tragala malo po tubi i odustala)mi piace

bolja nego original

"Kosta Andrić - intervjuŠta rade mladi u Evropi, a šta rade kod nas?Skoro sam čitao jednu studiju i to izgleda ovako: Prosečni 24- godišnjak koji živi u nekoj od zemalja EU je proputovao celu Evropu i makar jednom putovao na neki drugi kontinent. Do sada je završio školovanje tokom koga je deo proveo na razmeni. Govori najmanje jedan strani jezik i koristi računar kao da ga je sam izmislio. Slušao je svoj omiljeni bend uživo na nekom koncertu. Volontira minimum 5 sati nedeljno i ima plan za svoj život za narednih 5 godina. Mislim da to govori dovoljno." :lol: :Hail:Siroti mladi Rumuni...
"Kosta Andrić - intervjuŠta rade mladi u Evropi, a šta rade kod nas?Skoro sam čitao jednu studiju i to izgleda ovako: Prosečni 24- godišnjak koji živi u nekoj od zemalja EU je proputovao celu Evropu i makar jednom putovao na neki drugi kontinent. Do sada je završio školovanje tokom koga je deo proveo na razmeni. Govori najmanje jedan strani jezik i koristi računar kao da ga je sam izmislio. Slušao je svoj omiljeni bend uživo na nekom koncertu. Volontira minimum 5 sati nedeljno i ima plan za svoj život za narednih 5 godina. Mislim da to govori dovoljno." :lol: :Hail:Siroti mladi Rumuni...
:Hail: ovo ide u potpis

Zoran Milivojevic prodaje muda za bubrege. Covek se pojavjuje u ulozi "strucnjaka" na brejnstorminzima marketinskih agencija, prica o knjizi Z.Lausevica i opravdanosti fizicke kazne u vaspitanju. Ne znam samo ko njemu, kao i "nezavisnom" Vukadinovicu daje toliko prostora u medijima...

Oni su mejnstrim. Gde ti zivis?

• 3 weeks later...

Jel se seca neko kad je gostovao Igor Mandic, ali sam? Ima tome par godina, al nigde ne mogu da izguglam kad je tacno bio.

Jel se seca neko kad je gostovao Igor Mandic, ali sam? Ima tome par godina, al nigde ne mogu da izguglam kad je tacno bio.
4. februara 2007.

u al ce sutra da se gleda utisak: basara vs. djvukadinovic. cak cu i ja da narihtam kanal.

"Рођен је у Сомбору 23. октобра 1962. године. Дипломирао је филозофију на Филозофском факултету у Београду 1987. "
I on je pocetkom devedesetih jos uvek bio klinac... relativno. :isuse:

Edited by Verterdegete

Hvala Fida'i :).Veceras veliki konkurent milanskom derbiju ce biti Utisak.

Koje su sanse da Basara ne bude pijan, a da Vukadinovic ne vrti 3 recenice u krug?

Djooooordjeeeee :Hail: "fali u potpisu srpska"