Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

jeste, svaka cast.(tragala malo po tubi i odustala)mi piace

Posted
"Kosta Andrić - intervjuŠta rade mladi u Evropi, a šta rade kod nas?Skoro sam čitao jednu studiju i to izgleda ovako: Prosečni 24- godišnjak koji živi u nekoj od zemalja EU je proputovao celu Evropu i makar jednom putovao na neki drugi kontinent. Do sada je završio školovanje tokom koga je deo proveo na razmeni. Govori najmanje jedan strani jezik i koristi računar kao da ga je sam izmislio. Slušao je svoj omiljeni bend uživo na nekom koncertu. Volontira minimum 5 sati nedeljno i ima plan za svoj život za narednih 5 godina. Mislim da to govori dovoljno." :lol: :Hail:Siroti mladi Rumuni...
Posted
"Kosta Andrić - intervjuŠta rade mladi u Evropi, a šta rade kod nas?Skoro sam čitao jednu studiju i to izgleda ovako: Prosečni 24- godišnjak koji živi u nekoj od zemalja EU je proputovao celu Evropu i makar jednom putovao na neki drugi kontinent. Do sada je završio školovanje tokom koga je deo proveo na razmeni. Govori najmanje jedan strani jezik i koristi računar kao da ga je sam izmislio. Slušao je svoj omiljeni bend uživo na nekom koncertu. Volontira minimum 5 sati nedeljno i ima plan za svoj život za narednih 5 godina. Mislim da to govori dovoljno." :lol: :Hail:Siroti mladi Rumuni...
:Hail: ovo ide u potpis
Posted

Zoran Milivojevic prodaje muda za bubrege. Covek se pojavjuje u ulozi "strucnjaka" na brejnstorminzima marketinskih agencija, prica o knjizi Z.Lausevica i opravdanosti fizicke kazne u vaspitanju. Ne znam samo ko njemu, kao i "nezavisnom" Vukadinovicu daje toliko prostora u medijima...

• 3 weeks later...
Posted

Jel se seca neko kad je gostovao Igor Mandic, ali sam? Ima tome par godina, al nigde ne mogu da izguglam kad je tacno bio.

Posted
Jel se seca neko kad je gostovao Igor Mandic, ali sam? Ima tome par godina, al nigde ne mogu da izguglam kad je tacno bio.
4. februara 2007.
Posted

u al ce sutra da se gleda utisak: basara vs. djvukadinovic. cak cu i ja da narihtam kanal.

Posted (edited)
"Рођен је у Сомбору 23. октобра 1962. године. Дипломирао је филозофију на Филозофском факултету у Београду 1987. "
I on je pocetkom devedesetih jos uvek bio klinac... relativno. :isuse: Edited by Verterdegete
Posted

Hvala Fida'i :).Veceras veliki konkurent milanskom derbiju ce biti Utisak.

Posted

Koje su sanse da Basara ne bude pijan, a da Vukadinovic ne vrti 3 recenice u krug?

Posted

Djooooordjeeeee :Hail: "fali u potpisu srpska"