pacey defender Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Čemu uopšte pozivanje različitih[/i™] gostiju?Sve kontakt panel-emisije treba da imaju stalne sastave.kod Sarape: Basara, Pajkić, prof Rajić i Jergović Ostojic, Parivodic, Sloba Markovic.
Sludge Factory Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Iju koji moron ovaj Milivojević Tezak, a narod cita njegove knjige ko besan i trazi jos! I posle sto smo tu gde jesmo :sigh:Bez zezanja, prodavac magle svetskog ranga.
pacey defender Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 (edited) Sad je upravo rekao da konvencije Saveta Evrope (koje smo, btw, ratifikovali) nisu obavezujuce za nas ovde u Srbiji :isuse:Nego, je li Milivojevic transakcioni analiticar? Edited December 25, 2011 by pacey defender
eye of the beholder Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 (edited) U qrac, meni Milivojević deluje da pametno priča, a možda je to što me ove dve BAŠ nerviraju. Jel zna neko da li neka od njih dve ima decu?poslato uz pomoc aplikacije "tapatalk" Edited December 25, 2011 by eye of the beholder
pacey defender Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 kakva bušna priča olja mu dala priliku da opljune po nvo sektoru a ovaj propustio zicer koji čeka celo veče.
Buck Naked Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Ova se baš navadila na fazon da sad svaki predlog ima isto ime? Šta ono beše prošle nedelje?Ah, nije, samo prva dva.
Weenie Pooh Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Ova se baš navadila na fazon da sad svaki predlog ima isto ime? Šta ono beše prošle nedelje?"Šta je istina", tako neka glupost.A odakle joj sad pade ovo sa Darkwood Dubom i Biserom? Možda sam ja lud ali to je neka prilično stara saradnja, zar ne?
darling Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 A odakle joj sad pade ovo sa Darkwood Dubom i Biserom? Možda sam ja lud ali to je neka prilično stara saradnja, zar ne? to su joj drugari.
Buck Naked Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 I, bio je zicer:http://www.youtube.com/watch?v=-e82OYOxJyg
burazer Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Sad je upravo rekao da konvencije Saveta Evrope (koje smo, btw, ratifikovali) nisu obavezujuce za nas ovde u Srbiji :isuse:Nego, je li Milivojevic transakcioni analiticar?:)
Matilda Ivancic Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 U qrac, meni Milivojević deluje da pametno priča, a možda je to što me ove dve BAŠ nerviraju. Jel zna neko da li neka od njih dve ima decu?poslato uz pomoc aplikacije "tapatalk" http://www.dominomagazin.com/article/3217
kgmr Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 http://www.nspm.rs/kulturna-politika/telesno-kaznjavanje-dece-da-ali-razumno.html?alphabet=l#yvComment43456
InvisibleLight Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 (edited) nego jel zna neko ko peva 'tvoje njezne godine' - ide kao muzicka podloga kad se prikazuje 'semafor' sa predlozima?nije naravno ona cuvena arsenova (emotivna), nego neka verzija koja zvuci kao da je peva (vise recituje) neki perverzni hladnokrvni sadisticki manijak Edited December 27, 2011 by InvisibleLight
Recommended Posts