Dark Wader Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 djeliceva tetka i ti.Evo i ja slusam...Tetki vec pocela da klima glava...
kud_genijalci Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 djeliceva tetka i ti.nemam tv, onda samo tetka
Mp40 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 gle debilcine sto se odusevljavaju UK IP fasistickom skotu... uh, sto je skreso Evropi!! Odbranio NASEG srbina Berluskonija!! Toooo!
darling Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 (edited) mp40, djordje geprat i djeliceva tetka. dark wader samo slusa.mp, prepricaj nam to za devojku sto nema decka, bas zvuci zanimljivo. Edited December 11, 2011 by darling
Mp40 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Ovako je to bilo: Bio Boris Tadic jednom u nekoj javnoj zgodi. Naslo se tu mladih, prijateljska atmosfera...Upitan da kaze pokoju o licnom angazmanu i ocekivanjima spram drzave, Boris se malo nasalio. Zaboravivsi na formu i protokol, duhovit i sponatan kakvim ga dobri gospod u svom liku sacinio, Tadic iskaze anegdotu o devojci koja se zalila sto nema ljubavnog partnera. "Kakva je ovo drzava, ni decka ne mogu da nadjem" - citirao je Predsednik a potom dodao da ne treba bas sve drzava da nam resava. Boris je dodao i to da on ne zna sta devojci to tacno fali da bi imala decka a seretski se nasmejao pa je sve dobilo i blago erotski nagovestaj sto je publika, mahom od mladih otvorenih shvatanja sacinjena, dodatno odobrila i pozdravila spontanim smehom.
darling Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 pa je l nije u pravu...hvala ti sto se mucis za sve nas, mp. ti si nesto ko isus.
Hella Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 "Kakva je ovo drzava, ni decka ne mogu da nadjem"ovo je moronskije čak i od krivljenja tadićeve vizite japanu za zemljotres.
Skyhighatrist Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Naravno da je moronski, kad je izgovorio moron... <_<
Hella Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 (edited) Naravno da je moronski, kad je izgovorio moron... <_<pa kako vas onda, tako celomudrene, u svakom izbornom ciklusu nabije dva metra pod zemlju? imaš li neko objašnjenje za to? Edited December 11, 2011 by Hella
bergasa19 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 pa je l nije u pravu...hvala ti sto se mucis za sve nas, mp. ti si nesto ko isus.Brkas drzavu i upravu. Ni Tadic ne vidi razliku.
darling Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 (edited) @historian nemo sad da si i ti gledo? da te upisem na listu?sto me nervirate s tim. 1 matematicar bi mogo da razvije model koji bi prikazao zasto je zivot u srbiji (sankcije, rat, odliv muskaraca iz moje generacije, pravoslavizacija...) meni smanjio verovatnocu da se udam. zivot moz da bude zrtva statistike, o i te kako...sad mi nije jasno, je l tadicu treba glas te "moronke" ili mu ne treba?! Edited December 11, 2011 by darling
Skyhighatrist Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 pa kako vas onda...Na foru, dorćolac je to... Megjutoa, i tome dođe kraj...
Hella Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 zasto je zivot u srbiji meni smanjio verovatnocu da se udamdveri krive ako ostaneš babadevojka? gospode blagi, šta sve neću čuti danas...
darling Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 gde sam pomenula dveri? a kad dveri dodju na vlast, naravno da ce onda sve zene biti udane i radjace 9 jugovica i desetog juga kostadina. juhu, bas se radujem. "moronka", eto, nema bojfrenda, al ce imati za koga da glasa.pusti mene, nisam pricala o sebi, vec o statistickoj jedinici. ja sam ionako lezba.
Recommended Posts