Nesh Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 ma kakv dar, leba ti? da je bio uverljiv pa da kažeš da ima dar. ali ne, blicalo mu je na čelu "lažem" "lažem" "lažem". ima dar da ispadne budala.Kad kazem dar, mislim "dar". :)
bergasa19 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Sacuvaj me boze ove nepodnosljive patetike LJ.Dragutinovic.
InvisibleLight Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 (edited) Sacuvaj me boze ove nepodnosljive patetike LJ.Dragutinovic.opet, nikada mi nije delovalo ubedljivije, iskrenije i srdacnije kada neko prica o ljudskosti nekog 'selebritija' :)mislim na pricu svih ucesnika Edited November 13, 2011 by InvisibleLight
Matilda Ivancic Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Sacuvaj me boze ove nepodnosljive patetike LJ.Dragutinovic.sacuvaj me boze njene frizure za decu
bergasa19 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 opet, nikada mi nije delovalo ubedljivije, iskrenije i srdacnije kada neko prica o ljudskosti nekog 'selebritija' :)mislim na pricu svih ucesnikaDa nema Bajcetica bilo bi negledljivo.
Matilda Ivancic Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 moze i ceca da ostane, ali bez olje. i bez ovog laznog dragana vucicevica
Skyhighatrist Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 moze i ceca da ostane, ali bez olje.Utisak nedelje bi značajno dobio na kvalitetu kad bi bio bez Olje...
April Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Utisak nedelje bi značajno dobio na kvalitetu kad bi bio bez Olje...Olji dobro stoje one čizme. Da ne znam ko je, neiskusno bih je prebacio na Desankintm topik
uliks Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 (edited) Da, dobre čizme. Gledala sam reprizutm i definitivno se gledaoci odlično spremaju za utisak ili su listom logoreični. Prvi put jednu gospoju nisam stigla da po'vatam u celosti kada je govorila. Edited November 14, 2011 by uliks
Milosh76 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Kakve su šanse da lider URS-a Mlađan Dinkić posle izbora bude deo vlasti? Šta može da obeća, što već nije obećano? Da li bi Dinkić bio idealan premijer? Gosti Utiska nedelje su Mlađan Dinkić, Dimitrije Boarov i Zoran Živković. Autorka Olja BećkovićSteta sto nije pozvala Dacica i Dinkica u isto vreme, pa da gledamo okrsaj pretendenata za premijersko mesto. Ovako ce to biti pljuvacina Zivkovic - Dinkic.
Frank Pembleton Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Bice pljuvanje za medalju zivkovic cesto spominje g17 kao egzekutore njegovog rusenja...Ovaj lala ce da statira tu...
stoka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 (edited) Ne znam za koga da se opredelim večeras, to vam je ona roditeljska dilema, koje mu je dete draže ...Na jednoj strani je energični i sposobni Dinkić, čovek koji je kao guverner NBS-a stabilizovao nacionalnu valutu, vratio staru devinu štednju građanima, uveo najbolje strane banke na srpsko bankarsko tržište, protivio se prodaji NIS-a budzašto, privukao milijarde evra stranih investicija ...Opet, na drugoj strani je Živković, najuspešniji gradonačelnik Niša, čovek koji je herojski prihvatio ulogu premijera posle atentata na Đinđić dr Zorana, osoba britkog jezika i kristalno jasne misli, demokrata u duši, za razliku od drugih koji su to po zanimanju ... Edited November 20, 2011 by stoka
Recommended Posts