Milogled Bluff Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 to opet vise govori o kvalitetu tzv. protivnika nego o njemu. a kad smo kod toga - pismo iz zatvora pisao je miri licno, ako me secanje ne vara, a ne glavnom odboru sps-a. priroda tog "protivnishtva" je mnogo vise personalna nego ideoloska ...Pa i rekao sam da ne govori mnogo o njemu. Sto se pisma tice, pisao ga je onome ko je zaista odlucivao u to vreme. Nesto sumnjam da je odluka o hapsenju njega i zene mu doneta na Glavnom odboru SPS-a.
ToniAdams Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 a jel vuk stvarno ima tu vilu u svicarskoj?
Milogled Bluff Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Naravno. Dobio ju je od Mike Spiljka, za vernu sluzbu na mestu sefa kabineta.
Кристофер Лумумбо Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 (edited) ne, na cedomira se pucalo i posle toga..... ali nebitno.bitno je, kad se pucalo na njega posle toga?subotica - prilep - ogulin :Hail:eto novog slogana za preokret Edited November 9, 2011 by kojot
Eraserhead Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 (edited) bitno je, kad se pucalo na njega posle toga?Moguce da je ovo:Na Čedomira Jovanovića, bivšeg potpredsednika Vlade Srbije, pokušan je atentat 2. marta 2005. godine ispred ulaza u zgradu u kojoj stanuje, saznaje „Blic“ iz pouzdanih izvora.Jednom prilikom, otprilike u to vreme se o tome govorilo i na nekoj njegovoj KZS. To je bilo pre LDPa u vreme Centra za modernu politiku kada je bilo onih morbidarijama sa parcelama na groblju na ime deteta i slicno. Edited November 9, 2011 by Eraserhead
hattori Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 subotica - prilep - ogulin pih, jeftino jugonostalgicarstvo...<_<
Ryo Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 (edited) A ono - kada je neko postavio bombu ispod njegovog automobila? To je bilo, koliko se secam, za vreme predizborne tisine... Ili je u pitanju cistokrvna patkica? ...edit: 2007. godine Edited November 9, 2011 by Ryo
kud_genijalci Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 a jel vuk stvarno ima tu vilu u svicarskoj?Nema vilu. Ali ima štulu. Milu Štulu.
Nesh Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Nema ni topic, nego se potuca od nemila do nedraga. :(
kud_genijalci Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Nema ni topic, nego ga pretucaju od nemila do nedraga. :(A propo šefovanja u kabinetu u junosti, a di je bio šef kabineta Vojin Dimitrijević, di je bio Janez Stanovnik, ha? I Regan je počeo kao demokrata pa završio kao republikanac.
Nesh Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 (edited) A propo šefovanja u kabinetu u junosti, a di je bio šef kabineta Vojin Dimitrijević, di je bio Janez Stanovnik, ha? I Regan je počeo kao demokrata pa završio kao republikanac.Meni je mnogo zanimljivija njegova moc negiranja ociglednog i opstepoznatog. Kad mu, naprimer, ministroliki organizam Jeremic citira da u statutu SPOa pise da je jedan od ciljeva, parafraziram, diplomatska borba za Kosovo i suvernitet...bla, bla,, ovaj mrtav ladan, sa laganim prezirom, kaze da to ne pise, da ovaj to tamo nije mogao da procita, da nije razumeo... Tu je jednostavno nenadmasan! Edited November 9, 2011 by Nesh
Filipenko Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 "Ne moramo se držati statuta kao pijani plota."
Nesh Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 "Ne moramo se držati statuta kao pijani plota."Ma covek jednostavno kaze da to u statutu uopste ne pise! Neverovatan dar!
Filipenko Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Ma znam, gledao sam. Zašto bi rekao da piše, nije njegovo da se stara o statutu i programu stranke. Stranka, to je on. Stoga je jedini statut ono što mu se ćefne tog dana u zavisnosti na koju nogu ustane. I onda mi pričamo o nekakvim strankama, levici, desnici, programima, ideologiji i slično. Bezveze. Sve je to jedna ista mafija, na koju iz senke pažljivo utiču koliko su u prilici DB i tajkuni.
MocaVukotic Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Neverovatan dar!ma kakv dar, leba ti? da je bio uverljiv pa da kažeš da ima dar. ali ne, blicalo mu je na čelu "lažem" "lažem" "lažem". ima dar da ispadne budala.
Recommended Posts