St.Anger Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 taj ti je urednik foruma srbskih nazionanista,pa vi sad pljujte po ovdasnjoj moderaciji... -_-Sutra se učlanjujem tamo na forum
hattori Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Sutra se učlanjujem tamo na forum hip-hip-hooray! evo ti i adrese:forum.srpskinacionalisti.com
Mp40 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Momcina je inace i UK citizen! On najbolje zna kaki su jenglezi.
melankolic Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Najbolji mi je onaj pendrek sa severa Srbije, sa Palica kako kaze, koji zna da je Canak za Amerikance ali trenutno ne moze da se seti svih njegovih izjava koje to jasno govore.Sta su ti ljudi...
hattori Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Najbolji mi je onaj pendrek sa severa Srbije, sa Palica kako kaze, koji zna da je Canak za Amerikance ali trenutno ne moze da se seti svih njegovih izjava koje to jasno govore.Sta su ti ljudi...na palicu ima zoo vrt.
headhunter Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 na palicu ima zoo vrt.al'za pristojne životinje :D
John Coltrane Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Momcina je inace i UK citizen! On najbolje zna kaki su jenglezi.cuh da su ga oboje prozivali u kontextu "ti si bio i video, a ostalima branish"...totalna besmislica...@hattorikakav forum takva admin. ...
Artur Dent Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 A i zrtvuje se, jadan, strasno svaki put kad treba da gostuje na b92, al eto cini to da siri dobru rec...Aha, zrtvuje se my ass, ne moze Veran od njih da se odbrani, stalno zovu, pisu i kukaju kako ih nema na RTV B92. Da, ali na jednoj strani imas les (ne znas pol i identitet ali znas lokaciju i vreme gde je nadjen), a na drugoj dva idiota iz batajnice sa tetoviranim guzicama koje kradu krpe.Da li tu ima dileme sta je vaznija vest (prva vest u dnevniku, kako on rece)?Ako ti je les o kome nemas nikakve nove informacije bio vest juce, naravno da nemas dileme. Prvo ti je ono sto je em novo, em televizicnije. Ili mislis da te fotoreporterisanje stavlja u prvu ligu TV urednika, pa tvoji sudovi o uredjivanju TV emisija imaju neku posebnu tezinu? Momcina je inace i UK citizen! On najbolje zna kaki su jenglezi.A mama mu radi na izdjacnikom srbozderskom BBC-u na srpskom.
Grunf Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 (edited) Ili mislis da te fotoreporterisanje stavlja u prvu ligu TV urednika, pa tvoji sudovi o uredjivanju TV emisija imaju neku posebnu tezinu? docim tvoje radno mesto tebe stavlja medj top 10 urednika, pa tvoja ima tezinu? Edited February 25, 2008 by Grunf
foto Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 (edited) Kao sto bi Uki rekao:"Potpis!", naravno, na Grunfov post. :) 'Aj sad da ja fotoreporterisanjem dodjem do zakljucka da su/ste poveli samo rejtingom na Jutjubu i zeljom za podilazenjem sirokim masama. Naravno, voleo bih da me ti arturdentisanjem ubedis u suprotno, osim toga sto je to novo i televizicnije(od cega televizicnije, od lesa?). Svaki neredi/demonstracije su televizicne tako da taj razlog ne pije vodu. Edited February 25, 2008 by foto
Mocking Bird Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Moram da priznam da me je Čanak oduvao. Još jedno ovakvo gostovanje ili govor u skupštini i zaboraviću da je sato uz Botu u drugom krugu predsedničkih izbora. Toliko.
wall Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Moram da priznam da me je Čanak oduvao. Još jedno ovakvo gostovanje ili govor u skupštini i zaboraviću da je sato uz Botu u drugom krugu predsedničkih izbora. Toliko.Za tvoju informaciju stao je još u 1. krugu.
Miralem Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Odvratno ili ne, ja bih voleo da imamo takvog na našoj strani.ovo je, otprilike, najgore sto si ikada izjavio. i najljigavije. jebes stranu na kojoj su vucici.
Miralem Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 A Vucic Jeremic?ne vidim smisao ovog pitanja. u stvari, pretpostavljam da zelis da zapocnes neko ds vs ldp nadjebavanje. stoga, ne moram ni da ti dam smislen odgovor. ali hocu, posto sam velikodusan covek: vuk se ne moze meriti sa vucicem. a i takvog kakav je ne bih zeleo da imam na "svojoj" strani.
Recommended Posts