Jump to content
IGNORED

Utisak nedelje

Atreid

Recommended Posts

Posted

davno je to tvrdio Komrakov, pa mu niko nije verovao

Posted
davno je to tvrdio Komrakov, pa mu niko nije verovao
I urednistvo Velike Srbije.
Posted

Ne zaostaje ni Sunđer Vuk po blamiranju. "U rezoluciji se pominje deklaracija nezavisnosti, ali ne i proglašenje nezavisnosti..." Pa onda tri reda ad hominem napada, "vidi šta vam piše u statutu, a glasali ste i za savez sa Rusijom i Belorusijom, he he..."Nemam ja živaca za ovo.

Posted

ne, on je bolestan čovek, nemojte mu se smejati.

Posted

ili je bolestan ili je ubačen Čedi kao trojanski konj, ne bi li osiguarao da se ovaj i ne približi cenzusu.

Posted

"O siptarima".Kad te Vuk Jeremic pwnuje to je siguran znak da si potrosen politicar.Preokret!

Posted

ko Moco, Vuk ili Vuk?meni su bolesni obojica

Posted

Oljine reklame kao gong koji vadi grogiranog boksera iz bule..pored ovakvog lidera SPO,nas ministar ino poslova deluje kao lik koji je u jednom danu osnovao Harvard,Oksford i Sorbonu..u istom danu diplomirao na njima i sad skoknuo da se zajebava na B92..tuzno,pocinje da me plasi starost :(

Posted

VJ: ...Gotovo nijedna zemlja nije priznala Kosovo posle misljenja MSP...tacan odgovor: 16

Posted
Oljine reklame kao gong koji vadi grogiranog boksera iz bule..pored ovakvog lidera SPO,nas ministar ino poslova deluje kao lik koji je u jednom danu osnovao Harvard,Oksford i Sorbonu..u istom danu diplomirao na njima i sad skoknuo da se zajebava na B92..tuzno,pocinje da me plasi starost :(
+meleon
Posted
ko Moco, Vuk ili Vuk?
pa Vuk, naravno. kockalone je biljka, raste a ne zaliva se, njega ni ne računam. Vuk je nekoć bio ozbiljan čovek, bar je ličio na to, sad da se prekrstiš ša sve nalupa za 2 minuta...
Posted

Vuk Jeremić ima danas stavove Vuka Draškovića iz devedesetih, a Vuk Drašković retoriku Žike Obretkovića iz osamdesetih.Spektakl.Da bi se održao 1 nivo diskusije sledeće nedelje gosti Travolta iz Borča Grede i Boki 13.