Sludge Factory Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Canak na twitteru Pa to je idealna socijalna mreza za njega! Kratka forma, kao stvorena za naveceg zivog aforisticara srpske politicke scene!
Sludge Factory Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 "Referent za zavrsne radove u medicini..."
Valk Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Č: ''onaj koga je KGB trenirao, a to Vi znate bolje nego ja..''O: ''a što bih ja to znala bolje nego Vi??''Č: ''Zato što ja imam manje veze sa takvima!''
Caligula Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Čanak će bit car tvitera! ... upravo ga dodao.
Hella Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 vučić već preskače ko bregasta osovina. treba ga izglasati da ponovo donese neke super zakone o medijima i terorizmu.
Caligula Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 (edited) "traume iz detinjstva" :isuse:jbt ova Olja kada nekoga ne voli, to bas pokazuje. Edited October 30, 2011 by CowBoy
Venom Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Kakva besmislena emisija.Nesnosni su, izdrzao sam deset minuta. Canak dobije neko pitanje za koje svi znaju sta ce reci, onda umesto da snimaju coveka koji odgovara, gledamo Pussylipsa za kojeg svi znaju da ce ironicno da se smeska i tako u beskonacnost.
Valk Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Šta gledaš ti, Uroše?Oni uopšte ne pričaju jedan sa drugim već naizmenično sa Oljom.
Rick.James Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Gledam Utisak prvi put posle x godina...Pitanje: zasto se Vucic jos uvek bavi politikom, zar nije rekao pre 3 plus godine da se povlaci (tada sam prestao da pratim )? Drugo, da li se Canak sada samodeklarise kao pozicija/opozicija, da li je fakticki pozicija/opozicija i koliko funkcija drzi?
Aće Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 vucic potegnuo besku, a i olja ga podjebava. red je da pokusam da se javim i spomenem stradanje naroda dok je toma gladovao.
Ted Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 dosadno. čanak je nesumnjivo inteligentan i duhovit čovek ali ga ima previše po televizijama i već počinje da smara. vučić je bio britkiji kada je bio radikal, sada ne sme da kaže ono što misli pa mu se na licu vidi da se zlopati i pokušava da bude bogougodni evropejac, što naravno nije.
Mark Rothko Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Da ne gledam ne bih verovao da Utisak u kome su gosti Čanak i Vučić može da bude ovoliko sterilan. Sve nešto u rukavicama, bez provokacija, uvreda... Serdar- vojvoda sindrom... Ostarili.
Sludge Factory Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 (edited) Poceo je da izbacuje aforizme! @XXLTulip Nenad CanakRusi su kao AIDS, dobijaju se nebrigom, ne leče nikako. Edited October 30, 2011 by Sludge Factory
Recommended Posts